3 REȚETE terapeutice anti-DIABET (cu ceapă, dafin și ovăz)
Tot mai mulți specialiști ajung la convingerea că principala cauză a diabetului – chiar și la vârste mai tinere, este alimentația greșită, bogată în carne, lapte, dulciuri și prăjituri. Vă prezentăm trei rețete medicinale suplimentare împotriva diabetului. Alegeți remediul care vi se potrivește cel mai bine.
I. Ceapă cu miere
Ingrediente
• 100 g de suc de ceapă
• 100 g de miere
Preparare
Curățați ceapa de coajă, tocați-o cât se poate de fin, și apoi stoarceți sucul printr-un tifon, sau printr-o strecurătoare, într-un borcan. Adăugați mierea de albine și amestecați bine, până la omogenizarea preparatului. Închideți borcanul ermetic, și păstrați amestecul la macerat la loc întunecos.
Administrare
Luați câte 2 lingurițe de preparat, de 3 ori pe zi, înainte de mese. Tratamentul durează o lună de zile.
II. Suc de ovăz
Ingrediente
• 3 căni de ovăz copt
• 600 ml de apă fiartă
Preparare
Se pune ovăzul într-o oală, și peste el se toarnă apa. Se pune capacul, și se încălzește pe foc un sfert de oră, amestecând ocazional. Lăsați apoi amestecul să se răcorească circa 45 de minute.
După acest interval, stoarceți tot sucul într-o sticlă de sticlă, și adăugați apă fiartă până obțineți din nou 600 ml de lichid. Puneți dopul la sticlă, și păstrați sucul la loc rece, maxim 2 zile.
Administrare
Beți câte ½ cană de suc cald de ovăz, de 3-4 ori pe zi, înainte de mese. Această cură se face timp de 3 luni.
III. Ceai de dafin
Ingrediente
• 10 frunze de dafin
• 600 ml de apă fiartă
Preparare
Rupeți frunzele de dafin mărunt, și puneți-le într-un pahar. Turnați peste ele apa fiartă, și acoperiți paharul cu un capac. Lăsați frunzele la infuzat 2-3 ore.
Administrare
Beți câte ½ cană de ceai cald, de 3-4 ori pe zi. Acest tratament se face 14 zile. După o pauză de 30 de zile, cura se poate relua.
Sursă articol: “Vindecarea Bolilor Incurabile Prin Metode Naturale”, Mikhail Tombak