Acest studiu a fost realizat de o echipă de inspectori APC România, și face parte dintr-o campanie națională amplă de informare a consumatorilor cu privire la siguranța produselor cosmetice și de îngrijire a corpului, numită sugestiv „S.O.S”. Președintele Asociației Pentru […]
Articole despre 'studiu APC România'
85% din CONSERVELE de CARNE din comerț conțin o cantitate mare de APĂ și ADITIVI periculoși
Dr. Costel Stanciu, președintele APC România avertizează asupra consumului de conserve de carne din comerț, deoarece acestea au o cantitate foarte mare de compuși periculos pentru sănătate. „Din cauza conținutului ridicat de sare și a unor aditivi alimentari cu risc […]
Ce au găsit inspectorii APC în pliculețele de borș Vegeta, DELIK’AT, Maggi, Fuchs și altele
Borșul făcut în casă din tărâțe de grâu este un produs extrem de sănătos; foarte bogat în vitamine B, minerale și probiotice (bacterii bune, rezultate în urma fermentării). Din păcate, în foarte puține gospodării se mai prepară acest borș tradițional, […]
Cele mai bune tipuri și mărci de APĂ din comerț, în funcție de conținutul de reziduu sec și minerale (o expertiză APC România)
Pâinea și apa sunt alimentele pe care le consumăm zilnic, în cantitățile cele mai mari. Cei mai mulți dintre noi cumpără aceste produse din magazine. Din acest motiv, se cuvine să acordăm mai multă atenție calității pe care aceste produse […]
Ce conține PÂINEA din magazine, și ce boli poate provoca (un studiu al Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România)
Potrivit statisticilor, noi, românii, suntem cei mai mari consumatori de pâine din toată Europa. Din acest motiv, conf. univ. dr. Costel Stanciu, președintele APC România, împreună cu o echipă de experți, a realizat un studiu privind calitatea pâinii feliate din […]