Cocktail-ul suprem ANTI-CANCER (rețetă)

Avem foarte multe modalități simple de a ne proteja în mod natural împotriva cancerului, în special prin alimentație. Cocktail-ul pe care vi-l prezentăm conține trei ingrediente cu proprietăți anti-cancerigene excepționale, prin care împiedică dezvoltarea celulelor maligne.

Suc Anti-Cancer

Suc Anti-Cancer

Cocktail puternic anti-cancer – rețetă

Acesta este unul din cele mai simple remedii anti-cancer pe care le putem prepara acasă și consuma în mod regulat. Eficiența sa se datorează amestecului puternic dintre varza roșie, sfecla roșie și portocală.

Ingrediente

• ¼ varză roșie
• 3 căni de suc de sfeclă roșie
• 6 portocale

Preparare

Tăiați mărunt varza roșie, stoarceți sucul de portocale și sucul de sfeclă roșie, și puneți toate ingredientele într-un blender. Mixați până când obțineți o băutură omogenă. Beți acest suc anti-cancer dimineața pe stomac gol.

Efecte

Efectele anti-cancerigene ale ingredientelor folosite la acest cocktail se datorează bogăției de antioxidanți pe care acestea le posedă. Antioxidanții combat stresul oxidativ – principalul factor al dezvoltării bolilor canceroase.

Conform cercetărilor realizate de U.S. Department of Agriculture’s Agricultural Research Service, varza roșie conține 36 de antociani asociați cu protecția împotriva cancerului. Aceștia împiedică acțiune distructivă a radicalilor liberi asupra celulelor, ADN-ului și proteinelor, prevenind astfel cancerul și bolile cardiovasculare.

Un alt studiu a arătat că antocianii au de două ori efectul antioxidant al Vitaminei C, și stimulează aproape instant sistemul imunitar, având o acțiune defensivă naturală.

Studiile recente subliniază rolul semnificativ al portocalelor în ceea ce privește prevenirea cancerului. Cercetătorii consideră că introducerea acestor fructe citrice în dieta noastră zilnică poate reduce riscul de a dezvolta cancer cu 50%. Portocalele întăresc imunitatea și previn creșterea tumorilor.

Cele 48 de studii internaționale realizate pe această temă de Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization din Australia, indică faptul că din toate fructele citrice, portocalele sunt cele mai bogate în antioxidanți, care “mătură” radicalii liberi din corp. Limonenul este compusul din portocale care stimulează detoxifierea sistemului enzimatic antioxidant, care previne formarea celulelor canceroase.

Sucul de sfeclă roșie regenerează ficatul și previne îmbătrânirea. Sfecla este folosită ca remediu pentru sânge, în special pentru anemie, reglarea tensiunii arteriale și scăderea febrei.

7 comentarii

  1. Da ! Eu cunosc persoane care au consumat in timp ce faceau chimio si dupa aceea si nu le lipseste paharul de suc natural inainte de fiecare masa😃

  2. daaaa si o spun cu mana pe inima..ca tratamentele naturiste si gandirea pozitiva inving orce fel de cancer…mama mea a trecut prin doua tipuri de cancer(de col si la san)la ambele operatii nu i se mai dadeau decat intre 3 si 6 luni si vreau sa va spun ca sunt peste 14 ani de atunci si e bine sanatoasa…

  3. „1/4 varză roşie, 3 căni de suc de sfeclă roşie şi 6 portocale” Întrebarea mea este:căt de mare să fie varza şi cana, şi cum se dozează ? Mulţumesc.

  4. Se bea cantitatea de suc rezultată, dimineața.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.