Tunsori in scari pentru par mediu

Simti ca parul tau are nevoie de o revitalizare? Alege una dintre aceste tunsori in scari pentru par mediu si scapa de firele despicate cu ajutorul unui hairstilist talentat. Fa-ti o programare la salonul tau preferat si foloseste unele dintre imaginile de mai jos pentru a oferi inspiratia necesara stilistului tau. Suvitele tunse la o lungime medie se pot aranja in numeroase feluri. Aceasta dimensiune ofera volum si un aer modern parului drept sau ondulat.

Expertii de stil te sfatuiesc sa imbratisezi trendul tunsorilor in scari pentru a descoperi versatilitatea structurilor asimetrice. O coafura cu o carare in mijloc se potriveste fashionistelor cu o fata ovala sau patrata. Pe de alta parte, cele cu o fata rotunda pot opta pentru o tunsoare cu o carare laterala sau una completata cu un breton filat. Celebritatile precum Jessica Alba sau Dianna Agron au decis sa promoveze aceasta tendinta pentru a ilustra efectul glam al acestor tunsori asupra parului drept sau usor ondulat.

Mai mult, putem numi si alte celebritati precum Scarlett Johansson si Keri Hilson care s-au alaturat fan group-ului care doreste sa raspandeasca trendul tunsorilor asimetrice in randul doamnelor si domnisoarelor. Urmareste tutorialele oferite de hairstilisti pentru a incerca toate ideile de styling oferite de parul mediu.

Bretonul drept arata extraordinar in combinatie cu o tunsoare in scari pentru par mediu. Arunca o privire asupra creatiilor prezentate de mai jos si convinge-te de faptul ca ar fi timpul sa faci o schimbare dramatica in look-ul tau. In cazul in care doresti sa porti o coafura cu un breton intr-o parte poti opta pentru o astfel de tunsoare chic oricand. Foloseste produse precum ceara sau crema de styling pentru a-ti aranja parul ca un adevarat trendsetter. Pastreaza finetea si stralucirea naturala a suvitelor tale folosind o placa de intins parul.

Imagini de la hj.co.uk

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.