Coafuri simple pentru par lung

Ai nevoie de idei noi pentru a accentua frumusetea suvitelor tale super-lungi? Incearca aceste coafuri simple pentru par lung si poarta un look fresh si trendy in fiecare zi. Foloseste-ti imaginatia pentru a oferi volum si un aer sofisticat parului tau. Utilizeaza produse profesionale si tehnici de aranjare a parului recomandate de cei mai cunoscuti hairstilisti.

Daca esti in cautarea unor frizuri lejere nu uita de selectia de coafuri impletite si coafurile precum coada de cal promovate de celebritati precum Eva Mendes sau Victoria Beckham. Construieste un look casual lasand cateva fire neastamparate liber. Fixeaza-ti parul intr-o coada si completeaza-ti coafura cu agrafe, bentite sau alte accesorii. Primul pas pentru a purta cele mai spectaculoase frizuri este sa scapi de firele despicate cu ajutorul unei tunsori revitalizante.

Parul lung poate deveni foarte plictisitor daca il porti in acelasi mod in fiecare zi. Este momentul sa experimentezi cu cocuri lejere, bucle si o coafura chignon care iti poate lungi fata. Uita-te peste cele mai noi colectii de frizuri lansate de stilistii de renume si alege cateva dintre coafurile chic pe care vrei sa le porti la birou, la scoala sau la o petrecere.

Nu trebuie sa te limitezi la frizurile super-aranjate! Imbratiseaza trendul coafurilor ‘messy’, uita de produse precum fixativul si mentine textura naturala a parului tau pentru un look natural si nonsalant. Fashionistele cu un program zilnic  incarcat se vor bucura de ritmul rapid in care se pot aranja aceste coafuri simple.

Ingrijeste-ti parul pentru a evita deteriorarea generata de folosinta instrumentele de aranjare si a produselor de styling. Pentru a promova un look extrem de sexy foloseste un spray cu apa de mare. Onduleurile create astfel radiaza romantism si frumusete naturala. Coafurile simple prezentate mai jos pot accentua trasaturile tale feminine precum si densitatea si sanatatea suvitelor tale. Creatorii de moda precum si stilistii celebritatilor au decis sa promoveze trendul coafurilor simple pentru a-i incuraja pe admiratoarele cocurilor si a impletiturilor lejere sa-si foloseasca creativitatea pentru a construi un look original.

Imagini de la ukhairdressers.com

 

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.