Leacuri de la cititori XXI (coșuri sub piele, ciocuri călcâie, cură de slăbire, rezistență la efort etc.)

În aceast articol cu leacuri de la cititori veți putea găsi remedii naturale pentru probleme de sănătate comune.

Cititorii site-ului nostru au lăsat comentarii și au dezvăluit câteva rețete cu care ei s-au tratat de afecțiunile de care sufereau.

În speranța că vă vor fi de ajutor, vă propunem ca, la rândul vostru, să împărtășiți cu noi leacuri pe care voi le-ați probat și le puteți recomanda și altora!

Leacuri de la cititori XXI

Leacuri de la cititori XXI: Jcomp – www.freepik.com

COȘURI SUB PIELE

„E foarte bună planta aloe vera. Eu am folosit-o pe o perioadă bună pentru coșurile foarte mari și dureroase care îmi ieșeau sub piele pe spate.

Tăiam o bucățică, o decojeam și mă dădeam cu gelul direct pe piele, în fiecare zi. În 2 săptămâni, cel mult, mi-au dispărut absolut toate și mi-au mai apărut niciodată” – Adriana Calbor.

„O colegă de-a mea mi-a povestit cum i-a ieșit pe unul din sâni ceva foarte suspect și nu s-a vindecat cu nimic, absolut.

Însă când i-a sugerat cinevea să folosească aloe, aceasta i-a fost de mare folos. I-a vindecat ceea ce-I apăruse” – Ion Băncilă.

REZISTENȚĂ LA EFORT

„Eu pun seara la înmuiat într-un pahar cu apă două linguri bune de tărâțe și pun și puțină miere și câteva stafide. Dimineața bea apa și mănânc și restul conținutului.

E bun pentru întreținere și rezistență la efort. Vă spun din proprie experiență!” – Spiridon Mîndru Doina.

CURA DE SLĂBIRE CU SUC DE SALVIE ȘI LĂMÂIE

„Eu am urmat această dietă împreună cu o prietenă și a dat rezultate. Am slăbit 4 kg. În prima zi a fost ceva mai greu, dar treptat m-am obișnuit.

Se poate mânca ceva light, dacă nu vă puteți abține. M-am simțit mult mai bine, dar mai ales că mi-am putut pune blugii preferați!” – Diana.

ALERGIE LA POLEN

„Pentru alergiile la polen, mă tratez foarte bine cu frunze fierte de mărul lupului. Simplu și ieftin. Fierbi câteva frunze în puțină apă, pentru zece minute, apoi face două cocoloașe din acele frunze și le introduci în nas pentru 20 de minute, o dată pe zi, timp de 6 zile. Pentru un an nu mai ai probleme” – Gheorghe Ozarchevici.

CIOCURI LA CĂLCÂIE

„Eu îmi tratez ciocurile din călcâi cu ulei de magneziu. Și așa am scăpat de operație” – Florina Stan.

CĂPUȘĂ

„Acum câteva zile am descoperit o căpușă înfiptă pe gâtul cățelușei mele. Am încercat cu bețe de chibrit, dar sunt așa de proaste, că nu au avut efect.

Am luat acetonă și am picurat direct pe ea. În 30 de secunde s-a dezlipit singură, și era destul de mare…” – Dunny San.

ACATISTUL BUNEIVESTIRI

„Am citit și eu Acatistul de 12 ori și am fost ajutată într-un mod nesperat, mai bine decât mă așteptam, după 2 zile.

Măicuța Domnul și Măicuța noastră a tuturor e grabnic ajutătoare, dacă o rugăm cu toată credința noastră de care suntem în stare.

Veți avea numai bucurii. În momentul în care am primit ajutorul, imediat m-am dus la icoană, am aprins candela și cu lacrimi în ochi i-am citit Acatistul și i-am mulțumit Maicii noastre Sfinte mult-ajutătoare și mult binefăcătoare” – Cornelia.

Leacuri de la cititori (II) – pietre la rinichi, crize de ficat, imunitate, slăbit etc.

Leacuri de la cititori (III) – bronșită, calculi, hemoroizi, călcâie crăpate, reumatism

Leacuri de la cititori (IV) – tumori, dureri, pietre la rinichi, arsuri, infecții

Leacuri de la cititori (VII) – artrită, diabet, ulcer, dureri de genunchi, cancer, varice

Leacuri de la cititori (VIII) – dureri de coloană, genunchi, de spate, infecții dentare

Leacuri de la cititori XX (anemie, fibrom, mastoză, afecțiuni pulmonare, gută, riduri etc.)

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.