Tratamente complementare

SEMINȚELE de IN reduc creșterea TUMORILOR MAMARE

// Adaugă comentariu

Semințele de in sunt considerate un aliment funcțional, bogat în nutrienți cu proprietăți specifice: acizi grași esențiali Omega-3, acid alfa-linoleic, lignani, magneziu, fosfor, mangan, vitamina B1, seleniu, zinc și fibre. Aceștia pot fi benefici în prevenirea unor boli, precum cancer […]

CEAIURI utile în CANCERUL de FICAT

// Adaugă comentariu

Simptomele cancerului hepatic se manifestă în timp, într-un ritm lent. Cea mai importantă modificare în corp care atrage atenția este mărirea excesivă a ficatului, cunoscută sub numele de hepatomegalie. Bolnavul simte o senzație de apăsare și plenitudine. Este sensibil la […]

Un nivel mic de SELENIU în corp favorizează apariția CANCERELOR

// Adaugă comentariu

Seleniul este unul din cele mai importante oligoelemente pentru sănătatea umană. Deficitul a fost asociat cu apariția bolilor cronice, în timp ce supra-suplimentarea cu acest mineral poate oferi o protecție remarcabilă împotriva lor. Seleniul are efecte antioxidante și catalizatoare pentru producția […]

De ce bolnavii de CANCER nu sunt tratați cu ulei de NEGRILICĂ?

// 2

Cunoscută și sub numele de chimen negru (Nivella sativa), negrilica are o putere uriașă de vindecare. Originară din Europa de Sud, Africa de Nord și Asia de sud, este folosită de secole în sistemele de medicină tradițională indiană și perso-arabică. […]

Pe măsură ce consumul de CARNE crește, se mărește și riscul de CANCER

// 1

Asocierea dintre consumul de carne și o incidență crescută a cancerului este foarte bine documentată în literatura științifică. S-au realizat sute de studii epidemiologice în diferite țări, folosind diete diverse. O recenzie critică recentă (2016) în acest sens, realizată de […]