Siropuri

„MIEREA” de GĂLBENELE – rețeta Mariei Treben

// Adaugă comentariu

Am găsit o rețetă interesantă în una din cărțile renumitei terapeute Maria Treben. Se numește „miere de gălbenele”, și seamănă foarte mult cu mult-cunoscuta „miere de păpădie”. Este de fapt un sirop care se fierbe până la îngroșare la foc […]

Sirop de MENTĂ, LĂMÂIE și MIERE preparat la rece – pentru pietre la bilă și rinichi, tulburări de memorie, afecțiuni digestive și respiratorii

// Adaugă comentariu

Datorită proprietăților sale terapeutice diverse, menta este inclusă în numeroase produse – alimentare, farmaceutice și cosmetice: bomboane, pastă de dinți, apă de gură, dulciuri, tincturi, ulei esențial, săpunuri, șampoane, loțiuni, lumânări. Menta are efecte înviorătoare, tonice și energizante, atât asupra […]

SIROP de PĂPĂDIE – o delicatesă care curăță SÂNGELE și înlătură oboseala FICATULUI

// Adaugă comentariu

Păpădia este regina plantelor medicinale de primăvară. Are o putere detoxifiantă extraordinară. Datorită faptului că determină purificarea sângelui de toxine, păpădia îmbunătățește sănătatea întregului organism. Este utilă pentru persoanele cu ficatul obosit, probleme renale și intestinale, dereglări ale glandelor, circulație […]