Rețete raw-vegan

Salată de avocado cu ardei și susan

// Adaugă comentariu

Avocado este folosit foarte des la salate. Are un gust neutru și poate fi asociat cu numeroase legume și fructe. Uneori este pasat fin și utilizat în locul maionezei cu ou sau a altor sosuri. De altfel, salatele care conțin […]

SALATĂ de ARDEI și CEAPĂ – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Salatele sunt cele mai sănătoase mâncăruri de pe pământ. Conțin legume și zarzavaturi diverse și ne pot oferi o mulțime de vitamine, minerale, fibre și antioxidanți. Cele mai multe rețete se prepară din crudități, ceea ce înseamnă că nutrienții lor […]

Pastă de FISTIC – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Această pastă de fistic este deosebit de hrănitoare și gustoasă. Se întinde pe pâine și se servește sub formă de tartine. Pasta de fistic poate înlocui pateurile din comerț. Este naturală, nu conține aditivi, nici cantități mari de zahăr, sare, […]

ROȘII umplute cu pastă de MIGDALE

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Vă propunem niște aperitive inedite din roșii și cremă de migdale. Rețeta este extrem de simplă și poate fi încercată atât de cei care țin post, cât și de cei care au restricție la carne […]

COZONAC fără zahăr și fără coacere în cuptor

// 1

Articol scris de Ana-Maria Postolache Anca Alungulesei, autoarea de rețete raw-vegan, cunoscută sub numele de Rawcoco, ne oferă o idee extraordinară de cozonac sănătos, potrivit nu doar pentru vegetarieni, ci pentru toți cei care doresc să urmeze o dietă cât […]

SALATĂ verde cu MĂR și ARDEI (rețetă + beneficii)

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Dietele bogate în alimente vegetale reduc riscul unor tipuri de cancere și aprovizionează organismul cu vitamine și minerale esențiale, cu antioxidanți și alți nutrienți beneficiu pentru sănătate. Consumul de legume și fructe este asociat de […]

Salată ȚĂRĂNEASCĂ asortată (rețetă + beneficii)

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Salatele de verdețuri și legume sunt pline de prospețime și savoare. Au o textură crocantă, arome bogate, culori atractive și un conținut divers de nutrienți prețioși. O salată pe zi poate contribui la creșterea nivelului […]

SALATĂ de RIDICHE și CEAPĂ verde – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Salatele de legume și zarzavaturi proaspete sunt binevenite la început de primăvară, datorită efectelor lor depurative, prin care ajută la curățarea organismului de toxine. Salata verde, cunoscută în limbaj popular și sub numele de lăptucă, […]