Rețete raw-vegan

ROȘII umplute cu pastă de MIGDALE

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Vă propunem niște aperitive inedite din roșii și cremă de migdale. Rețeta este extrem de simplă și poate fi încercată atât de cei care țin post, cât și de cei care au restricție la carne […]

COZONAC fără zahăr și fără coacere în cuptor

// 1

Articol scris de Ana-Maria Postolache Anca Alungulesei, autoarea de rețete raw-vegan, cunoscută sub numele de Rawcoco, ne oferă o idee extraordinară de cozonac sănătos, potrivit nu doar pentru vegetarieni, ci pentru toți cei care doresc să urmeze o dietă cât […]

SALATĂ verde cu MĂR și ARDEI (rețetă + beneficii)

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Dietele bogate în alimente vegetale reduc riscul unor tipuri de cancere și aprovizionează organismul cu vitamine și minerale esențiale, cu antioxidanți și alți nutrienți beneficiu pentru sănătate. Consumul de legume și fructe este asociat de […]

Salată ȚĂRĂNEASCĂ asortată (rețetă + beneficii)

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Salatele de verdețuri și legume sunt pline de prospețime și savoare. Au o textură crocantă, arome bogate, culori atractive și un conținut divers de nutrienți prețioși. O salată pe zi poate contribui la creșterea nivelului […]

SALATĂ de RIDICHE și CEAPĂ verde – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Salatele de legume și zarzavaturi proaspete sunt binevenite la început de primăvară, datorită efectelor lor depurative, prin care ajută la curățarea organismului de toxine. Salata verde, cunoscută în limbaj popular și sub numele de lăptucă, […]

SALATĂ mozaic – rețetă mănăstirească de post

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Această salată cu specific mănăstiresc este ideală pentru perioadele de post de peste an, dar mai cu seamă pentru Postul Mare, când avem nevoie să ne hrănim cât mai natural și sănătos. Am adaptat rețeta […]

Pastă de AVOCADO și ARDEI IUTE – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Avocado este un aliment atât de hrănitor încât puțină lume îl mai consideră un simplu fruct. Cercetătorii îl folosesc în studii ca sursă de grăsimi sănătoase. Grăsimile mononesaturate pe care acesta le conține au un […]