Rețete de post

SUPĂ de primăvară cu URZICI

// Adaugă comentariu

Supa tonifiantă de urzici este una din cele mai populare rețete la ieșirea din iarnă. Bogate în fier, calciu, vitamine B și multe alte minerale și vitamine, urzicile sunt un adaos valoros la dieta noastră de primăvară. Sunt atât de […]

TORT de post cu cremă de NĂUT, fără coacere

// Adaugă comentariu

Dacă vă place mult hummus-ul, cu siguranță veți fi tentat să încercați și această rețetă inedită de tort cu năut. Este un tort cu totul neconvențional, întrucât nu conține nici un ingredient tradițional, precum ouă, făină, zahăr sau lactate. Este […]

PATEU de post cu SPANAC

// Adaugă comentariu

Autorii de rețete raw-vegane ne oferă foarte multe idei de pateuri de post pe care le putem obține în casă folosind ca bază semințele și fructele oleaginoase, precum nuci, caju, alune, migdale, fistic, semințe de floarea-soarelui sau semințe de dovleac. […]

PATEU antiinflamator cu TURMERIC

// Adaugă comentariu

Turmericul, ingredientul-cheie al acestui pateu, este deosebit de valoros pentru sănătatea noastră și merită inclus în mai multe rețete – băuturi, sosuri, creme, paste, pateuri, mâncăruri gătite, aluaturi. Numeroși nutriționiști îl consideră unul din cele mai puternice remedii de pe […]

PATEU de LINTE cu miez de NUCĂ (rețetă video)

// Adaugă comentariu

Pateurile din leguminoase – soia, năut, mazăre, linte, fasole – sunt foarte gustoase și ușor de preparat în casă. Pot înlocui cu succes pateurile din comerț, pline de E-uri, sare și grăsimi saturate, dăunătoare sănătății. La acest pateu am folosit linte […]

BILUȚE aperitiv din AVOCADO cu SUSAN – fără foc

// Adaugă comentariu

Aceste biluțe conțin numeroase ingrediente benefice sănătății: avocado, migdale, nuci, semințe și roșii. Toate sunt folosite în starea lor naturală, de aceea preparatul rezultat este atât de bun și sănătos. Rețeta ne oferă o modalitate simplă de a include avocado […]

SALATĂ de VARZĂ roșie cu MORCOV și NUCĂ

// Adaugă comentariu

Varza roșie este cunoscută pentru proprietățile sale curative deosebite. Conține numeroși compuși fitochimici, vitamine și minerale: calciu, magneziu, potasiu, fier, fibre, vitaminele A, C, B, E și K. Este mult mai bogată în antioxidanți decât varietatea albă. Cei mai valoroși […]