Retete culinare

CHIFTELE cu TON și FASOLE

// Adaugă comentariu

Aceste chiftele de ton și fasole sunt ideale de pregătit atunci când nu ai prea multe ingrediente în frigider. Rețeta a fost creată de dieteticianul Joanna McMillan, doctor în științe nutriționale. Puteți pregăti o cantitate mai mare de chiftele și […]

TORT răsturnat cu FRUCTE (de post)

// Adaugă comentariu

Aveți nevoie de 50 de minute pentru a pregăti acest desert. Nu vă speriați de denumirea de „tort”. Rețeta este atât de simplă încât să poată fi încercată chiar și de cei care nu obișnuiesc să facă deserturi sau alte […]

TORT de MERE cu IAURT – un desert ușor și rapid

// 1

Articol scris de Ana-Maria Postolache Acest tort de mere cu iaurt se prepară extrem de ușor. Rețeta este de dificultate redusă, încât o poate încerca și cei mai puțin experimentați în bucătărie. Tortul are o consistență moale, pufoasă, ușor umedă. […]

PÂINE dietetică, pentru DIABETICI și CARDIACI

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Pâinea este alimentul de bază în orice dietă. Din cauză că are un conținut bogat în carbohidrați, diabeticii se întreabă dacă au voie să mai mănânce pâine. Cu siguranță pot mânca pâine, însă este important […]

ROȘII umplute cu pastă de MIGDALE

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Vă propunem niște aperitive inedite din roșii și cremă de migdale. Rețeta este extrem de simplă și poate fi încercată atât de cei care țin post, cât și de cei care au restricție la carne […]

CHIFTELUȚE de TON cu BRÂNZĂ

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Tonul este unul din cele mai populare tipuri de pește de pe piață. Cei mai mulți folosesc ton din conservă, fie în ulei, fie în suc propriu sau în saramură. Este ideal pentru persoanele care […]