„Bomboane” laxative anti-CONSTIPAȚIE, din 3 ingrediente

Aceste bomboane laxative sunt 100% naturale și gustoase, și pot fi oferite și celor mici, atunci când au probleme cu tranzitul. Secretul lor este uleiul de cocos.

Uleiul de cocos este recomandat de mulți dieteticieni în curele de slăbire deoarece grăsimile pe care acesta le conține nu se depun în corp. Acesta conține un tip de trigliceride de lanț mediu, care au un grad de absorbție în intestinul mic foarte redus. Mai precis, acestea au tendința de a trece direct prin tractul digestiv, fără să se acumuleze.

Bomboane Constipație

Bomboane Constipație

Adulții pot consuma 4 bomboane odată, iar copii câte 2. Efectele apar în următoarele 8-18 ore.

Bomboane laxative – rețetă

Puteți face o serie de bomboane laxative și din piure de fructe cu ulei de cocos.

Ingrediente

• 200 ml de ulei de cocos topit
• 4 linguri de suc de lămâie
• 2 linguri de miere
• ¼ linguriță de sare roz de Himalaya

Preparare

Pe lângă ingredientele de mai sus, aveți nevoie de un blender și de forme de silicon pentru a turna compoziția bomboanelor. Puteți folosi la fel de bine tăvița pentru cuburi de gheață din dotare a congelatorului.

Dacă uleiul de cocos este solid, încălziți-l pe bain-marie până se topește și devine lichid.

Puneți toate ingredientele în robot și mixați până la omogenizare. Puteți folosi și un mixer vertical (manual).

Gustați și vedeți ce mai trebuie pentru ca bomboanele să fie ușor de consumat. Dacă le vreți mai dulci, mai adăugați miere.

Înainte de a pune compoziția în forme, dați formele la frigider pentru 10 minute. Amestecați bine la final, pentru a nu rămâne mierea la fund.

Introduceți formele în frigider. Lăsați compoziția cel puțin 1 oră, sau până devin solide. O dată ce s-au întărit, bomboanele pot fi păstrate în frigider. Scoateți doar câte aveți nevoie pentru a consuma o dată.

Uleiul de cocos este lichid la temperaturi mari, și devine solid la temperaturi mici. Dacă este ținut la frigider, se încheagă foarte frumos.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.