Unguent pentru HEMOROIZI, SINUZITĂ și BRONȘITĂ (rețetă de casă din 3 ingrediente)

Aceasta este o alifie-minune, deoarece se prepară foarte ușor, din numai trei ingrediente naturale, și are efecte neașteptat de bune în ceea ce privește tratarea hemoroizilor. Pe lângă hemoroizi, acest unguent ajută și în alte probleme de sănătate. După ce veți vedea lista ingredientelor veți fi cu siguranță atrași de ideea de a-l prepara cât mai repede pentru a-l testa.

Unguent Pentru Hemoroizi, Sinuzită, Bronșită, Arsuri

Unguent Pentru Hemoroizi, Sinuzită, Bronșită, Arsuri

Unguent de casă – rețetă 

Aceasta este o rețetă extrem de versatilă. Deși se prepară din ingrediente atât de banale, unguentul de casă rezultat este un tratament veritabil pentru hemoroizii dureroși, arsuri, sinuzită și bronșită.

Ingrediente

• 1 gălbenuș
• 400 ml de ulei de măsline
• 600 g de ceară de albine

Preparare

Puneți uleiul de măsline într-o oală, și adăugați ceara de albbine. Lăsați-o să se topească la foc mic, amestecând constant. Când lichidul începe să fiarbă, adăugați gălbenușul. Îndată ce începe să facă spumă, luați vasul de pe foc. Când preparatul s-a liniștit, puteți vasul din nou pe foc, și amestecați constant, până când mixtura capătă o culoare maro închis.

Când s-a răcit, strecurați amestecul printr-o pânză de tifon într-un borcan de sticlă. Închideți bine cu capacul, și dați-l la frigider. acest unguent are un termen de valabilitate foarte mare, de 10 luni (ținut la frigider).

Cum se folosește

Pentru hemoroizi și arsuri, aplicați un strat de cremă pe zona afectată de hemoroizi, de mai multe ori pe zi.

În cazul sinuzitei, topiți puțin unguent și puneți câte 2 picături în fiecare nară. Va stopa eficient inflamația sinusurilor și va absorbi puroiul.

Pentru tratarea bronșitei, se ia intern câte ½ linguriță de unguent, de 3 ori pe zi, înainte de mese.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

4 comentarii

  1. Chiar pare simplu si eficient.,ma apuc sa-l prepar.

  2. foarte bun articolul multumim.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.