Bombă de VITAMINE pentru anemie, oboseală, slăbiciune

La foarte multe persoane, simptomele lipsei de fier pot fi atât de blânde, încât persoana în cauză nici nu le sesizează, sau nu le acordă importanța reală. Simptomele cresc în intensitate sau încep să se manifeste pe măsură ce anemia se înrăutățește.

Miere cu Lămâie

Miere cu Lămâie

Anemie – simptome

Lipsa de fier se recunoaște prin următoarele simptome: oboseală extremă, piele cu aspect palid, slăbiciune, respirație scurtă, dureri în piept, infecții frecvente, dureri de cap, amețeală, mâini și picioare reci, inflamații ale limbii, unghii fragile, bătăi rapide ale inimii, apetit scăzut, senzația unor furnicături în picioare (sindromul picioarelor neliniștite).

Dacă acuzați unul sau mai multe din aceste simptome, poate că ar fi bine să faceți o analiză de sânge pentru a vedea dacă aveți deficit de fier, sau dacă suferiți de anemie. Anemia poate fi începutul a foarte multe probleme de sănătate.

Anemie și lipsă de vitamine:  rețetă

Medicina populară are foarte multe rețete și remedii pentru creșterea hemoglobinei sau pentru refacerea sângelui. Pentru corectarea lipsei de fier și înlăturarea simptomelor anemiei, rețeta de mai jos este o bombă de vitamine, cu rezultate excepționale. Acest elixir s-a dovedit un tratament foarte eficient, și totodată atât de plăcut la gust încât poate fi servit ca un desert.

Ingrediente

• 1 pahar (200 ml) de suc de sfeclă
• 1 pahar de suc de morcov
• 200 g de nuci
• 200 g de stafide
• 200 ml de miere
• 2 lămâi

Preparare

Tăiați lămâile în două, și curățați-le de sâmburi. Tăiați-le cubulețe (cu tot cu coajă, după ce le-ați spălat în prealabil cu oțet de mere), și puneți-le într-un borcan de 1 kg. Adăugați mierea, sucul de sfeclă, sucul de morcov, stafidele și nucile. Amestecați bine și lăsați o zi la macerat.

Luați câte 1 lingură de elixir, de 3 ori pe zi, înainte sau după masă.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

11 comentarii

  1. nucile intregi s-au maruntite

  2. MANANC CU KG SI TOT MAI SUFAR…

  3. Va multumesc pentru informatie ..Mult respect penrtu ceia ce faceti ..Mult succes

  4. Mierea de la Honey Hut garantat bio !!!

  5. cu ce tocati marunt ghimbirul daca nu se folosete metal in aceasta reteta? va multumesc

  6. Nucile intregi sau macinate ?

  7. Aveti grija mare , anemicilor !?….

  8. Aurelia Maria Laza

    Multumesc “

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.