Pizza proteică dietetică, fără făină (bună și pentru diabetici) – doar 3 ingrediente
Această pizza dietetică este mai degrabă o foaie de aluat sau un blat pe care puteți adăuga diverse topping-uri. Dar poate fi consumată și așa, simplă.
Este subțire, moale și ușoară. Nu conține făină de grâu sau de alte cereale. Textura este surprinzătoare, dat fiind că nu are gluten.
Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete de pizza fără făină sau fără blat, potrivite și pentru diabetici:
Pizza fără nici un gram de făină (diabet, keto, intoleranță la gluten, slăbit)
Pizza vegetariană fără gluten, cu blat din linte roșie
Pizza pentru diabetici, cu blat din broccoli, fără făină (keto)
Pizza fără mulți carbohidrați, cu blat din conopidă
Mini pizza fără aluat, din 3 ingrediente
Pizza proteică dietetică, fără făină (bună și pentru diabetici) - doar 3 ingrediente
Ingrediente
- 2 oua
- 250 g iaurt grecesc
- 90 5 parmezan ras fin
Mod preparare rețetă
- Prepararea este foarte simplă. Spargeți ouăle într-un bol. Bateți-le bine cu furculița, până se fac spumă. Adăugați iaurtul și omogenizați cu telul.Incorporați pudra de parmezan, sarea și condimentele. Amestecați totul foarte bine, astfel încât compoziția să fie fină. Turnați-o în tava întinsă a cuptorului, tapetată în prealabil cu hârtie de copt.Dați blatul în cuptorul preîncălzit la 210 grade Celsius pentru 18-20 de minute. Stați cu ochii pe el să nu îl ardeți.După ce scoateți pizza din cuptor, o puteți unge deasupra cu o pensulă înmuiată în ulei de măsline sau unt. Se poate presăra de asemenea cu mirodenii.Tăiați foaia de pizza pătrate. Este bună atât caldă, cât și rece.