Dieta cu zer: un elixir pentru slabit si musculatura

O substanţă pe care mulţi dintre noi o desconsiderăm şi, cel mai probabil, o aruncăm atunci când avem de-a face cu ea, este zerul. Dieta cu zer ajută, în special, la tonifierea musculaturii şi îi ajută pe cei care au probleme cu greutatea. Zerul este una dintre cele mai sănătoase substanţe din lume, iar această dietă este extrem de simplă de urmat, rezultatul ei fiind câteva kilograme în minus şi o musculatură mai puternică.

Cu toate acestea, orice dietă de slăbit funcţionează mai bine dacă alimentele sunt naturale şi sănătoase şi sunt consumate cu limita. De asemeni, este recomandat să se efectueze exerciţii fizice, mininum 20 de minute pe zi, pentru a menţine metabolismul şi corpul, în general, la un nivel optim. Dieta cu zer este, de fapt, o adiţie unei alte diete, tu trebuind să consumi, pentru o anumită perioadă de timp, minimum un litru de zer pe zi. Sunt multe persoane care au avut probleme la nivelul musculaturii, pe care le-au rezolvat folosind această dietă cu zer. Multe dintre ele au continuat tratamentul cu zer, deoarece, după spusele lor, se simţeau mult mai energice în perioada în care consumau zer, comparativ cu altele.

 

dieta cu zer

Cel mai important aspect despre zer este acela că nu are grăsimi, dar nici glucide, fiind o adiţie ideală într-o dietă de slăbit, deoarece nu interferează cu alimentele pe care le ai în alimentaţia ta. Cu toate acestea, zerul conţine foarte multe proteine, esenţiale pentru o bună funcţionare a corpului uman, dar şi minerale importante pentru organism, cum ar fi potasiul, magneziul si calciul. Mai mult decât atât, zerul conţine vitamina B13, aceasta fiind foarte bună asupra vaselor de sânge, curăţându-le. În plus, zerul scade nivelul de colesterol, ajută, destul de mult, asupra sistemului digestiv, detoxifiază corpul şi protejează, într-o oarecare măsură, flora intestinală.

Zerul este acea substanţă care rămâne după ce se prepară brânza, putându-l obţine chiar în incinta casei tale, acesta fiind, totodată, şi cel mai sănătos posibil, deoarece este pe cât se poate de natural. Fie că este zer din brânză de capră sau vacă, această substanţă este una cu proprietăţi ce au o influenţă extrem de bună asupra corpului. Componentul principal al urdei este zerul, acest produs lactat fiind unul dintre cele mai sănătoase de pe piaţă.

Există două tipuri de diete cu zer populare. Una dintre ele durează aproximativ 9 zile, în care cantitatea de zer consumată trebuie să crească în toate aceste zile. În prima zi trebuie să consumi aproximativ un litru de zer, în cea de-a 2-a 1.25 litri, în cea de-a 3-a 1.5 litri, în cea de-a 4-a 1.75 litri, iar în cea de-a 5-a 2 litri de zer, pentru ca, în cea de-a 6-a zi, să consumi 1.75 litri, a 7-a 1.5 litri, a 8-a 1.25 litri şi în a 9-a 2 litri. Astfel corpul va fi „bombardat” de proteine şi minerale, pentru ca, spre finalul curei, el va avea, deja, toate substanţele sănătoase de care are nevoie.

Ideea din cea de-a 2-a dietă este cea că este recomandat să bei, timp de 21 de zile, câte un litru de zer pe zi.

Desigur, cantitatea nu trebuie consumată toată deodata, putând fi pusă chiar şi în mâncare. Ideea este aceea că, la finalul celor 24 de ore, trebuie să fi consumat minim 1 litru de zer, conform fiecărei diete.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.