Cura de Slăbire cu Suc de Țelină – 7 Zile

Dieta cu suc de țelină este un mod de a pierde în greutate fără pericole pentru sănătate. Țelina a fost exploatată de femeile din cele mai vechi timpuri ca remediu pentru menținerea vitalității și a unei siluete ideale.

Cura de Slăbire cu Suc de Țelină

Cura de Slăbire cu Suc de Țelină.

Suc de țelină:  rețetă

Pentru a obține un suc de țelină complet în ceea ce privește conținutul nutrițional, trebuie să folosim atât rădăcina, cât și frunzele. Un alt element important este folosirea rădăcinii de țelină cu tot cu coajă, spălată în prealabil cu oțet. Coaja este de asemenea o sursă importantă de vitamine și minerale.

Ingrediente

• 1 țelină
• 1 castravete
• 1 roșie
• 1 morcov
• 1 măr
• ½ ardei gras
• 10 fire de pătrunjel
• ½ lămâie

Această rețetă cuprinde mai multe vegetale care susțin procesul de detoxifiere și pierdere în greutate, însă puteți folosi mai puține ingrediente, după posibilitatea fiecăruia. O rețetă mai simplă are la bază 1 rădăcină de țelină (sau 2 tulpini de țelină) și 3 morcovi. Pentru îndulcire, puteți adăuga un măr.

Toate ingredientele se pun într-un blender și se bea preparatul obținut. Sucul se poate păstra la frigider maxim 6 ore. Blenderul sau robotul pasează fructele și legumele fără să elimine pulpa – care conține cele mai bune substanțe hrănitoare, așa cum face storcătorul.

Cura cu suc de țelină

Această dietă durează o săptămână, și după o pauză de 2 săptămâni se poate relua. Se bea câte 150 ml de suc de țelină, de 3 ori pe zi, înainte de mesele zile.

Pe parcursul curei de slăbire, este bine să evitați prăjelile, băuturile răcoritoare, dulciurile din comerț, preparatele din făină și carne. Regimul alimentar trebuie să fie preponderent vegetal: legume, fructe, cereale, nuci, alune, semințe. Sunt permise și produsele lactate, în special iaurtul și brânza de vaci.

Trebuie de asemenea să încercați să beți mai multe lichide, pentru a stimula arderile metabolice și hidratarea corpului.

Țelina este un leac foarte bun pentru slăbiciune, nivel scăzut de energie, letargie, greață și dificultăți de concentrare. Consumul de țelină ne face mai activi și mai plini de viață.

Țelina ajută la detoxifiere și slăbit

Țelina este o plantă plină de vitamine și minerale: Vitaminele B1, B2, B6 și B9, Vitamina C, Vitamina K, calciu, magneziu, potasiu, fosfor, fier, mangan, antioxidanți și aminoacizi. Unii specialiști spun că frunzele țelinei sunt mult mai nutritive. Ele conțin în special foartă multă Vitamina A.

Conform Natural News.com, un consum zilnic de suc de țelină poate ajuta la pierderea în greutate. Datorită conținutului foarte mic de calorii, grăsimi și carbohidrați, țelina este un ingredient perfect pentru o cură de slăbire. Țelina conține foarte multă apă și fibre, și este un aliment hidratant și hrănitor excepțional. Deshidratarea este una din greșelile majore care se fac în timpul unei cure de slăbire, asociată cu înfometarea

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.