Dieta de Slăbit cu Supă de Varză – Rețetă și Instrucțiuni

Dieta cu supă de varză este una din cele mai vechi și eficiente, încă populare în zilele noastre. Varza este atât de elogiată în curele de slăbire datorită rezultatelor foarte bune în ceea ce privește pierderea de kilograme într-un timp relativ scurt.

Rețetă Supă de Varză Pentru Slăbit    
Dieta de Slăbit cu Supă de Varză – Rețetă și Instrucțiuni

Dieta de Slăbit cu Supă de Varză – Rețetă și Instrucțiuni

Această dietă de slăbire cu varză durează 1 săptămână, și este un mijloc de detoxifiere blândă pentru întregul organism.

INGREDIENTE

• 1 căpățână mare de varză
• 5 cepe
• 2 ardei verzi sau roșii
• 1-2 roșii mari sau 2 linguri de suc de roșii/bulion
• 1 țelină medie
• 1 lingură de cereale sau leguminoase la alegere: mazăre, orz, linte
• pătrunjel verde tocat
• sare și piper după gust, ardei iute
• apă

ADMINISTRARE

Această supă sănătoasă poate fi consumată în orice cantitate, oricând ne este foame. Unii susținători ai acestei diete spun: cu cât mâncăm mai multă supă de varză, cu atât mai multe kilograme vom da jos.

Prima zi

În această primă zi sunt permise fructe, orice fel. Pepenele verde și galben sunt cele mai potrivite pentru această cură de slăbire deoarece conțin 90% apă și aproape deloc calorii. Fructele se pot consuma ca atare sau sub formă de salată. Se poate bea și ceai sau cafea neîndulcită. Supa de varză se consumă cel puțin o dată pe zi.

A doua zi

Sunt permise orice legume, în orice cantități. Cele mai bune sunt legumele cu frunze verzi: spanac, leurdă, salată verde, broccoli. La cină se poate consuma un cartof mare copt cu puțin unt și verdeață. Supa de varză se consumă cel puțin o dată pe zi.

A treia zi

În ziua a treia se va mânca supă de varză, precum și legume și fructe, după bunul plac. În aceste primele 3 zile de dietă se pot elimina până la 2 kilograme.

A patra zi

La micul dejun se pot consuma 2-3 banane cu iaurt. Supa de varză se consumă cel puțin o dată pe zi.

A cincea zi

Se poate introduce în meniu carne de pui sau pește, circa 300-600 de grame de carne. Se poate pregăti la cuptor, cu 6 roșii. Nu uitați: cel puțin un bol de supă de varză pe zi.

A șasea zi

În această zi sunt permise carne slabă și legume, și supa de varză.

A șaptea zi

Se recomandă orez brun cu legume, suc de fructe natural și supa de varză.

La sfârșitul acestei săptămâni de cură, cântarul poate arăta cu 4-5 kilograme mai puțin. Dacă ați pierdut mai mult de șapte kilograme în aceste 7 zile, se recomandă o pauză mai scurtă de la această dietă sau de la un regim alimentar mai restrictiv pentru menținerea greutății: fără prăjeli, multe dulciuri, băuturi carbogazoase, grăsimi sau produse de patiserie.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

2 comentarii

  1. ca sa fie eficienta si sa curete organizmul sa nu se consume CARNE, nimic de origine animala, fructe si legume, eventual seminte de tot felul in cantitati rezonabile.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.