Beți cafea VERDE în locul cafelei negre – reduce GRĂSIMEA corporală, COLESTEROLUL și TENSIUNEA arterială (studii)

Iată un produs pentru slăbit care dă într-adevăr rezultate și este confirmat științific. Potrivit studiilor realizate pe animale și pe oameni, cafeaua verde are proprietăți anti-obezitate.

Cafeaua verde este obținută din boabele verzi de cafea. Se pare că acestea sunt foarte bogate în acid clorogenic, compusul activ responsabil în mare parte cu pierderea în greutate. Prin prăjire – procesul care transformă boabele verzi în boabe maro, acest compus farmacologic se pierde.

cafea verde pentru slabit studii

Studii pe cafeaua verde

Studiile efectuate pe șoareci și șobolani au arătat că acidul clorogenic din cafeaua verde are următoarele efecte:

– reduce absorbția grăsimilor din dietă
– reduce grăsimea acumulată în ficat
– îmbunătățește funcția hormonului adoponectină, responsabil cu arderea grăsimilor
– reduce greutatea corporală

Mai mult decât atât, cafeaua verde are un impact important și asupra sănătății inimii. Acidul clorogenic îmbunătățește semnificativ nivelurile de colesterol și trigliceride, reducând astfel factorii de risc pentru bolile de inimă.

Studiile umane au confirmat aceste rezultate, indicând faptul că acidul clorogenic reduce asborbția carbohidraților din tractul digestiv, fapt care ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge și la prevenirea creșterilor insulinei.

Un studiu clinic realizat de cercetătorii norvegieni pe 30 de persoane obeze a comparat efectele consumului de cafea obișnuită cu consumul de cafea verde. Rezultatele au arătat că persoanele care au consumat cafea verde pe termen lung (12 săptămâni) au avut o reducere mai mare a masei corporale.

-consumatorii de cafea verde au slăbit 5,4 kg, comparativ cu consumatorii de cafea prăjită, care au slăbit doar 1,7 kg;
-consumatorii de cafea verde au avut o reducere de 3,6% a grăsimii corporale, comparativ cu procentul de 0,7% la consumatorii de cafea prăjită.

Aceste efecte se datorează faptului că acidul clorogenic influențează modul în care corpul nostru absoarbe și utilizează carbohidrații și glucoza din dietă. Datorită acestor efecte asupra metabolismului, acidul clorogenic ar putea avea un rol protector în controlul greutății corporale și a diabetului.

Folosit în doze de 140-720 mg pe zi, extractul de cafea verde a redus tensiunea arterială la animale și la oameni.

Acidul clorogenic are de asemenea o activitate antioxidantă puternică.

Cafea verde – preț, cumpărare

Cafeaua verde se găsește în magazinele cu profil naturist, sau se poate comanda online. Un pachet de 200 de grame costă în jur de 26 de lei.

Sursă articol: https://authoritynutrition.com/green-coffee-bean-extract-review/

Citeşte mai multe despre:

17 comentarii

 1. Unde se gaseste, am cautat in toate magazinele si nu am gasit!

  • Mai bine nu lua …dai banii degeaba

  • Poi se spune ca slabim sigur ! Cum sa fac sa slabesc, mananc odata pe zi…daca mananc 2-3 mese pe zi, cred ca nu mai intru pe usa…😕

  • LUMEA SE INGRASA DE LA PREA MULTA MANCARE DE PREA PROASTA CALITATE : paine, orez, ulei rafinat, zaharoase, patiserie, chipsuri, fainoase, sucuri dulci, exces de fructe, in combinatie cu lipsa de exercitiu fizic.

   Se slabeste cu mancare adevarata, cu suficiente proteine de calitate, cu grasimi, cu putini carbohidrati, cu ceva sport. Nu se ingrasa nimeni printr-un deficit de pastile pentru slabit sau print-un deficit de cafea pentru slabit, sau printr-un deficit de ceai pentru slabit.

   Magie si minuni nu exista, din pacate. Cine crede altceva, o sa fie dezamagit

  • Corect La Taifas …deci nici cafeaua verde nu face minuni …ba chiar deloc

 2. Cum sa beau cafea verde dacă am tensiune eu beau cafea fara cofeina de foarte mulți ani dacă puteți să-mi dați un raspuns multumesc frumos.

 3. Beau aceasta cafea de 3 luni n-are nici un efect

 4. ARE UN GUST ORIBIL.AM INCERCAT

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.