Limonadă pentru slăbit, cu CASTRAVETE și GHIMBIR

Această băutură se numește “Sassy”, după numele faimoasei nutriționiste americane Cynthia Sass, cea care a creat această rețetă. Autoarea susține că această băutură miraculoasă pentru slăbit are efecte extraordinare asupra sistemului digestiv, reducând considerabil balonarea.

Limonadă cu Castravete Rețetă

Limonadă cu Castravete Rețetă

Limonadă pentru slăbit – rețetă

Ingrediente

• 1 castravete
• 1 lămâie
• 2 lingurițe de ghimbir ras
• 15 frunze de mentă verde sau 1 linguriță de mentă uscată
• 1,5 litri de apă

Preparare

Dacă lămâia și castravetele provin dintr-o sursă sigură, puteți folosi și coaja. Dacă nu, mai aveți varianta de a le spăla cu oțet de mere, pentru a îndepărta pesticidele. Pentru mai multă siguranță, curățați castravetele și lămâia de coajă, și tăiați-le felii subțiri.

Puneți toate ingredientele într-o carafă sau într-un borcan/bol încăpător de sticlă. Amestecați bine, și lăsați ingredientele la infuzat peste noapte. Cel mai bine este să țineți vasul în frigider.

Se beau câte 5-6 pahare de limonadă pe parcursul unei zile. Începeți cu 1-2 pahare dimineața, înainte de micul-dejun, pentru detoxifiere, hidratare și energizare. Veți avea senzația că ați slăbit deja 1 kg după numai o oră, spune Cynthia Sass.

Consumul regulat al acestei băuturi, cuplat cu mai multă mișcare fizică, va ajuta la arderea grăsimii abdominale și la obținerea acelui abdomen plat pe care vi-l doriți. Este de asemenea nevoie de multă atenție la dietă, care trebuie să fie cât mai “curată”, adică bogată în fructe, legume, cereale și semințe, și cât mai săracă în grăsimi, dulciuri și alimente cu multe calorii.

Contraindicații

Această limonadă pentru slăbit nu este recomandată femeilor însărcinate sau mamelor care alăptează, nici celor care au probleme cu stomacul sau se știu cu alergii la unul din ingredientele folosite.

Descoperă beneficiile uimitoare ale castraveților în acest articol. Studiile au confirmat beneficiile consumului de apă cu lămâie dimineața. Vezi în acest sens acest articol.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.