Rugăciuni Pentru Găsirea Unui Loc de Muncă

Cea mai puternică piatră de temelie din viaţa omului este credinţa, credinţa că Dumnezeu poate face ceea ce noi nu putem. Nu toate dorinţele noastre sunt împlinite de Dumnezeu, şi aceasta din cauză că nu toate sunt bune pentru noi. Însă Dumnezeu priveşte întotdeauana cu milă spre cei care se află într-un impas, într-un necaz sau într-o lipsă majoră, şi nu întârzie să intervină: „Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi odihni pe voi.”

Rugăciunea este o formă superioară de a rezolva lucrurile care par imposibile de rezolvat. Până la cele mai mici detalii, omul trebuie să aibă curajul să se aşeze în faţa lui Dumnezeu şi să ceară ceea ce are nevoie.

„Cereţi, şi vi se va da. Căutaţi şi veţi găsi. Bateţi, şi vi se va deschide vouă. Căci oricine cere ia, şi cine caută găseşte. Şi celui ce bate i se va deschide.”

Rugăciuni Pentru Găsirea Unui Loc de Muncă

În toate aspectele vieţii noastre Îl putem chema pe Dumnezeu prin sfinţii Săi, cu nădejdea că vom primi un răspuns grabnic. Există mulţi sfinţi care mijlocesc pentru diferite probleme, şi rugăciuni pe care le putem rosti, cum sunt cele pentru găsirea sufletului pereche, pentru găsirea unui loc de muncă, pentru câştigarea unui proces, găsirea unui lucru pierdut sau admiterea la un examen.

• Rugăciunile înălţate către Sfântul Ierarh Nicolae ajută mereu, în orice fel de necaz, precum şi rugăciunea către părintele Arsenie Boca, deşi nu este încă un sfânt canonizat. Arsenie Boca îi îndemna pe toţi să îi cheme numele când sunt în nevoi şi necazuri. O rugăciune scurtă rostită insistent către Părintele Arsenie Boca ajută numaidecât.

• Faceţi rugăciuni pentru găsirea unui loc de muncă şi către Sfânta Xenia din Petersburg. Ajută grabnic celor şomeri sau care îşi doresc un serviciu bun, precum şi celor care îşi caută sufletul pereche sau un partener pentru căsătorie.

• Sfânta Cuvioasa Parascheva ajută iarăşi în orice fel de problemă legată de griji materiale şi najunsurile vieţii.

• Nu uitaţi să vă rugaţi şi sfântului ocrotitor, al cărui nume îl purtaţi. El este cel mai aproape de noi după îngerul păzitor. Credincioşii mai obişnuiesc să dea acastiste la biserică, cu numele lor şi menţiune – pentru găsirea unui loc de muncă. Foarte mult ajută pomenirea la altarul Domnului.

Rugăciunile pentru găsirea unui serviciu se fac de regulă în fiecare zi, timp de 40 de zile, ca şi în alte cazuri şi cereri. Se poate citi acatistul sau paraclisul sfântului respectiv.

Cea mai simplă formă de a ne ruga pentru găsirea unui loc de muncă este rostirea rugăciunii Tatăl Nostru. Este singura rugăciune lăsată nouă de Mântuitorul Iisus. Deşi spui această rugăciune în fiecare seară şi dimineaţă, la masă şi după masă, o poţi rosti acum şi spontan, cu gândul la ceea ce doreşti să primeşti.

Mântuitorul Iisus ne-a spus în Sfânta Evanghelie că nu trebuie să ne îngrijorăm de nimic, pentru că Dumnezeu ne poartă de grijă cu mare dragoste, pentru că ne iubeşte şi vrea să ne fie bine.

“Cine este omul acela dintre voi care, dacă-i cere fiul său o pâine, să-i dea o piatră? Sau, dacă-i cere un peşte, să-i dea un şarpe? Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru care este în ceruri va da lucruri bune celor ce I le cer!”

Rugăciuni Pentru Găsirea Unui Loc de Muncă

Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă – către  Sfântul Anton

„Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei nevoiasi si săraci, ajută-mă să-mi procur pâinea cea de toate zilele. Iată în ce greutăti mă aflu eu si familia mea. Nu stiu ce să fac si încotro să mă îndrept. Faptele tale minunate au aruncat o rază de sperantă si în sufletul meu si mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta.

Stiu că Dumnezeu, care orânduieste toate, cunoaste starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în fata lui. De aceea cer sprijinul tău. Vin cu toată încrederea la tine, Sfinte Antoane! Ai milă de mine si de familia mea. Luminează mintea si miscă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situatia mea: fă-i să înteleagă greutătile în care mă zbat.”

Cautari:
    acatistul arsenie boca pt gásirea unui loc de muncá | rugaciune pentru gasirea unui loc de munca | acatistul arsenie boca pentru gasirea unui loc de munca | rugaciune sf anton servici | Rugaciune pt loc de munca | rugaciuni pentru gasirea unui loc de munca | rugaciuni pt gasirea unui loc de munca | rugaciune pentru servici | rugaciuni puternice pentru gasirea unui loc de munca | rugaciuni pentru gasirea unui loc de munca sfantul anton |

5 comentarii

  1. “Cine este omul acela dintre voi care, dacă-i cere fiul său o pâine, să-i dea o piatră? Sau, dacă-i cere un peşte, să-i dea un şarpe? Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru care este în ceruri va da lucruri bune celor ce I le cer!”

  2. Doamne, iti multumim pentru tot ceea ce ne dai in fiecare zi si te rugam sa nu ne lasi prada ispitelor si greutatilor. Te rugam sa ne ajuti in tot si in toate caci nimic nu se face fara Dumnezeu! Doamne ajuta !

  3. Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milieste-ne pe noi, pacatosii !

  4. Doamne ajuta l pe sotul meu sa-si gaseasca un post de munca .cu doamne ajuta

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *

DESCARCĂ APLICAȚIA Android app on Google Play