Rugăciune puternică către Sfântul Efrem cel Nou

Sfântul Mucenic Efrem cel Nou a primit de la Dumnezeu darul de a vindeca ori fel de boală și neputință, pentru pătimirile sale cumplite și sfârșitul mucenicesc pentru dragostea lui Hristos. Flacăra pe care o poartă în mână, după cum este reprezentat în toate icoanele care îl înfățișează, simbolizează lemnul aprins pe care păgânii otomani i l-au înfipt în pântece, arzându-i interiorul. Viața și suferințele acestui mare sfânt le puteți citi în acest articol.

Sfântul Efrem cel Nou

Sfântul Efrem cel Nou

Toți cei care se roagă Sfântului Efrem cel Nou primesc tămăduire sufletească și trupească, întrucât acest mare sfânt mucenic este grabnic împlinitor al rugăciunilor celor care îl cheamă cu credință, dragoste și evlavie.

Această rugăciune poartă în sine o putere foarte mare de vindecare, mai ales la nivel sufletesc și mental. Aduce multă tihnă celor neliniștiți, multă pace și dragoste în inimile tuturor celor care îl cheamă pe Sfântul Efrem cu multă sinceritate și smerenie.

Prin această rugăciune, îi cerem Sfântului Mucenic Efrem cel Nou să mijlocească pentru întărirea noastră în credință, și pentru mântuirea sufletelor noastre.

Rugăciune către Sfântul Efrem cel Nou

Sfinte Mare Mucenice Efrem, ascultă rugăciunea mea, a păcătosului, și vino în ajutorul meu. Am aflat de minunile tale, am aflat de darurile pe care le-ai primit de la Dumnezeu pentru jertfelnicia ta. Și văzând cum atâta mulțime de oameni a fost ajutată de tine, îndrăznesc să nădăjduiesc și eu, știind că nu vei trece cu vederea cererea mea.

De nenumărate ori te-ai arătat în vedenii și în vise, spunând celor credincioși că vor primi cele cerute în rugăciune.

Eu nu sunt vrednic de o astfel de mângâiere, pentru că păcatele mele sunt multe, și credința mea este puțină. Dar cred că iubirea ta covârșește răutățile mele, și nădăjduiesc că prin mijlocirea ta, voi pune început bun mântuirii mele.

Roagă-te lui Dumnezeu pentru mine, Sfinte, să caut cele de folos mântuirii. Trupul meu este slăbănogit de păcate, și sufletul meu este moleșit din pricina patimilor. Iubitor de păcate sunt, și la faptele cele bune mă lenevesc.

Cere-I lui Dumnezeu să îmi sporească credința, să-mi înmoaie inima cea învârtoșată, să îmi dăruiască smerenie, răbdare și râvnă în războiul duhovnicesc.“

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.