Faceți semnul Crucii pe alimentele, binecuvântați medicamentele înainte de a le înghiți

Mai mulți părinți recomandă însemnarea hranei cu semnul Sfintei Cruci. De altfel, obiceiul de a ne ruga înainte și după masă nu este deloc lipsit de însemnătate în ceea ce privește sănătatea noastră.

Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi a făcut un experiment și a constatat că pâinea peste care s-a făcut rugăciune capătă o altă energie.

Binecuvântați alimentele și medicamentele înainte de a le înghiți

Binecuvântați alimentele și medicamentele înainte de a le înghiți

Rugăciunea crește valoarea nutrițională a mâncării. Acea masă pe care o servim devine nu doar mai hrănitoare, ci și mai ușor de digerat. S-a dovedit științific.

Din mărturiile unor credincioși, Părintele Arsenie Boca recomanda creștinilor să însemneze mâncarea cu semnul crucii ca să se apere de toate relele.

Cineva se plângea că toate cele ale gurii au devenit dăunătoare și par otrăvite. La aceasta, părintele Arsenie a răspuns:

Va veni și mai rău. Faceți semnul sfintei cruci pe tot ce mâncați: băutură, mâncare, pâine.  De ar fi dat chiar și cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit”.

Suspiciunea cu privire la siguranța alimentelor din comerț este și mai mare în zilele noastre. Iată un mijloc prin care ne putem apăra, la propriu. Trebuie doar să avem credință că Dumnezeu ne apără dacă Îi cerem.

Nu doar pe mâncare și pe apă ar trebui să facem semnul crucii, ci și pe medicamente. Am ajuns să consumăm pastile ca pe bomboane.

La medicamente nu ne rugăm numaidecât să fim feriți de efectele lor toxice, ci mai curând să fie eficiente.

Părintele Marius Văduva, care este onco-terapeut, spune că a avut o pacientă care obișnuia să binecuvinteze tot. Era bolnavă de cancer, dar avea o stare de spirit fabuloasă. Avea întotdeauna zâmbetul pe buze și radia de credință și optimism.

Atunci când intra în spital, începea să îi binecuvinteze pe medici, pe pacienți și apoi binecuvânta perfuziile care i se făceau și medicamentele pe care le primea.

Binecuvintează, Doamne, doctorii, binecuvintează Doamne perfuzia mea cu chimioterapie”.

Cum să nu evolueze bine o astfel de pacientă? Iată cât de mult bine poate face credința și nădejdea în ajutorul lui Dumnezeu.

Citește și:

Însemnați-vă cu semnul Sfintei Cruci când mâncați, când ieșiți din casă și la începutul oricărei lucrări – Cuviosul Anatolie de la Optina
Puterea semnului Sfintei Cruci – minuni dovedite științific
Semnul crucii „omoară” microbii și risipește teama de boală

Surse articol:

1. Iusti Fudulu, iTHINK: Vindecare: Știință sau credință, naturist sau medicină? Pr. Marius Văduva: https://www.youtube.com/watch?v=Zr_9WQltXjM&t=2483s&ab_channel=IustiFudulu
2. TRIADIKON: https://triadikon.ro/ma-faceti-semnul-sfintei-cruci-pe-tot-ce-mancati-apa-ceai-cafea-prajitura-fructe-bautura-mancare-paine/

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.