Rugăciunea celor care nu mai au nici o nădejde de a dobândi copii

Multe și nenumărate sunt minunile pe care Sfântul Efrem le face cu cei credincioși care îl cheamă în nevoi și necazuri.

La mijlocirea lui fierbinte aleargă cei bolnavi de felurite neputințe trupești și sufletești.

Rugaciunea celor care nu mai au nici o nadejde de a dobandi copii

Rugaciunea celor care nu mai au nici o nadejde de a dobandi copii: ezarenimmb.ro

Mulțimi de femei au dobândit prunci cu ajutorul Sfântului Efrem. De aceea s-au înmulțit și copiii care îi poartă cu recunoștință numele – Efrem sau Efremia.

Pentru milostivirea sa cea nespusă față de oamenii necăjiți ai acestei lumi, Sfântul Efrem a fost numit „Sfântul cu inimă de mamă”.

Din multa sa bunătate și înțelegere față de nevoile noastre, el se apleacă spre orice suspin, cât de mic, căutând să aducă alinare și mângâiere.

Cuplurile care nu pot zămisli prunci și medicii nu le mai dau nici o șansă, mai au totuși o nădejde.

Cei care au ostenit în încercările lor de a avea copii, mai au de făcut o încercare.

Să se roage cu credință Sfântului Efrem, și el va rândui pentru dânșii ceea ce le este de folos.

Citește și – Rugăciunea Sfintei Ana, pentru cei care nu pot avea copii

Pruncii care sunt zămisliți prin rugăciune trebuie priviți cu atât mai mult ca un dar de la Dumnezeu. De aceea ei trebuie aduși Lui ca o jertfă duhvovnicească, crescându-i în credința ortodoxă.

Și ajungând buni creștini, să se slăvească întru dânșii numele cel sfânt al Domnului și puterea Sa cea nemărginită.

O altă nădejde tare pe care familiile neroditoare este Brâul Maicii Domnului.

Cei care doresc, pot face o scrisoare către Sfântul Munte, la Mănăstirea Vatoped, solicitând panglici atinse de Brâul Maicii Domnului.

Atât soțul, cât și soția trebuie să se încingă cu aceste panglici, și ele îi vor ajuta să zămislească.

Rugăciune a clor care nu mai au nici o nădejde de a dobândi copii

Mare Mucenice Efrem, iată că au trecut atât de mulți ani de când ne străduim și râvnim a dobândi prunci, însă acum dorul inimii noastre s-a vestejit din pricina mâhnirii că de atâta vreme am rămas fără de rod.

Suspinul nostru îl știi, lacrimile ni le vezi, amărăciunea mâhnirii nu-ți este străină. Te rugăm, nu ne trece cu vederea, ci umple sufletele noastre cu mierea milostivirilor tale, ca și în trupurile noastre să se alcătuiască sămânță roditoare, întru care Dumnezeu să Se preamărească prin o nou care vine în lume în sânul familiei noastre.

Ca un fulg și ca o boare de primăvară, pogoară-te în chip nevăzut asupra sufletelor și a trupurilor noastre și cu dumnezeiasca putere a păcii și a blândeții tale, învrednicește-ne a rodi întru zămislire de prunci care să-I fie bineplăcuți lui Dumnezeu în toată vremea viețuirii lor.

Prin lucrarea ta cea plină de smerenie, învrednicește-ne și pe noi a aduce om nou în lume, preablândule Părinte Efrem, ca și noi să vestim minunile tale și să ne veselim întru biruința cea curată a înnoiri firii omenești, care s-a înveșmântat cu suspinul tuturor sfințilo.

Credem cu adevărat că acestea toate îți sunt cu putință, știind și mărturisind noi înșine că în toată viețuirea ta s-a preamărit desăvârșit Tatăl, Fiul și Sfântul Duh.

Mijlocește pentru noi înaintea Preasfintei Treimi, ca toate să se săvârșească după voia Sa cea sfântă, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”.

Citește și – Rugăciune pentru pruncul din pântece

Sursă articol: Rugăciune a clor care nu mai au nici o nădejde de a dobândi copii, Carte de Rugăciuni către Sfântul Efrem cel Nou, editura Sophia, București, 2019, pp. 93-95

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.