Rugăciunea celui care a suferit un infarct, atac cerebral, operație la cap sau dureri de cap

Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou s-a arătat un mare făcător de minuni în zilele noastre.

El răspunde foarte repede la rugămințile fierbinți ale creștinilor. Toți cei care îl cheamă în ajutor primesc răspuns grabnic la cererile lor.

Rugaciune catre Sfantul Efrem cel Nou a celui care a suferit un infarct sau atac cerebral

Rugaciune catre Sfantul Efrem cel Nou a celui care a suferit un infarct sau atac cerebral

Pentru pătimirile sale groaznice, Dumnezeu l-a dăruit cu puterea de a săvârși mari minuni și binefaceri.

Ajută în felurite boli și suferințe. Sfântul Efrem s-a arătat de multe ori celor care l-au chemat în rugăciune. A fost văzut și în sălile de operație, ghidând mâinile medicilor.

A apărut de curând o carte cu rugăciuni speciale pentru diferite probleme și boli.

Citește și – Rugăciunea celui bolnav de diabet, către Sfântul Efrem cel Nou

Cei care au suferit un infarct sau un atac de cerebral, au fost operați la cap sau se plâng de dureri mari de cap, pot citi rugăciunea de mai jos.

Dacă aceștia nu se pot ruga ei înșiși din cauza durerilor, o pot face cei apropiați, rugându-se în numele lor.

Sfântul Mucenic Efrem cel Nou a fost groaznic bătut de turcii care au prădat mănăstirea sa.

Aceia l-au spânzurat cu capul în jos de un copac. I-au bătut piroane în cap și i-au ars pântecele cu un rug aprins. De aceea darul vindecărilor pe care i l-a dat Dumnezeu se revarsă în chip minunat asupra multor feluri de bolnavi.

Cei care se roagă pentru o problemă materială sau o boală trupească primesc negreșit și un ajutor spiritual, pe care ei nu s-au gândit să îl ceară.

Sfântul Efrem mângâie, alină și călăuzește pe oameni spre mântuire.

Citește și – Rugăciune către Sfântul Efrem cel Nou pentru cei cuprinși de dureri cumplite

Rugăciune a celui care a suferit un infarct, un atac cerebral, o operație la cap, o intervenție pe creier sau are adeseori dureri de cap

O, Preacuvioase Părinte Efrem, închinându-ți viața lui Dumnezeu, ți-ai sfințit cugetele și simțirile, dobândind mintea cea după Hristos, iar când a sosit vremea muceniciei, puterea pe care înăuntru o purtai în taină, ai arătat-o în lucrare prin prinos de vitejie și îndelungă-răbdare.

În ostenelile tale călugărești, prin dulcele nume al Domnului Iisus, ai înfrânt tot vicleșugul și uneltirea cea de gând a pizmașului diavol, biruindu-l cu mare biruință.

Dar nerăbdând acesta neostenita ta rugăciune, ca un însetat de sânge a lucrare asupră-ți prin chinuitori cumpliți, socotind că-ți va înfrânge dragostea și credința.

Însă Cel de al Cărui nume nu-ți dezlipeai mintea și inima te-a proslăvit cu dar de blândețe și răbdare, surpându-l încă o dată pe semănătorul morții.

De acea, nenumăratele piroane ce ți-au fost bătute în cap și noianul durerii ce te-a cuprins atunci s-au preschimbat în cunună dumnezeiască pururea dăruitoare de binefaceri celor care ți se închină cu credință.

Iar toți cei care aleargă la tine cu nădejde dobândesc împlinirea cererilor lor, fiind izbăviți dintru multe poveri sufletești și trupești.

Iar noi, știind unele ca acestea, și umplându-ne de încredere, venim către tine, Preacuvioase Părinte, cerând mila și bunătatea ta și asupra noastră.

Împletește cugetele noastre cu ale tale, Mare Mucenice Efrem, ca astfel, umplându-ne de lumină și putere de viață, să ne ridicăm dintru bolire și să-L slăvim prin gânduri, cuvinte și fapte pe Domnul Dumnezeu și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, dimpreună cu Tatăl și cu Duhul Sfânt. Amin”.

Citește și – Moaştele şi minunile Sfântului Efrem cel Nou de la Nea Makri

Sursă articol: Rugăciune a celui care a suferit un infarct, un atac cerebral, o operație la cap, o intervenție pe creier sau are adeseori dureri de cap, Carte de Rugăciuni către Sfântul Efrem cel Nou, Editura Sophia, București, 2019, pp. 57-59

Citeşte mai multe despre:

Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.