Sfânta Împărtășanie va da putere celor care nu se vor închina lui Antihrist – profeția Părintelui Elpidie

În vremurile de pe urmă „va fi foamete mare, epidemii, boli, care nu vor veni în mod firesc, ci vor fi provocate și induse cu multă dibăcie”. Însă nu de foamea cea trupească trebuie să ne fie frică, ci de moartea sufletească ce ne poate veni din lipsa de hrană sufletească.

Părintele Părintele Elpidie Vagianakis din Grecia spune că nu vom putea rezista răutăților și greutăților care vor fi atunci dacă nu ne vom împărtăși cu Trupul și Sângele lui Hristos.

Parintele Elpidie

Parintele Elpidie

„Toate acestea vor veni, și dacă nu vom avea credință desăvârșită în Dumnezeu, cine va rezista acestor timpuri? Iar încredere desăvârșită știi ce înseamnă? Cu simplitate, cu smerenie și pocăință, să veniți să veniți să primiți Sfânta Împărtășanie”.

Sfânta Împărtășanie este cel mai mare dar pe care ni l-a lăsat Dumnezeu, și totuși noi nu îl primim. Hristos se jertfește în fiecare Sfântă Liturghie și ne cheamă ca să ne dea Trupul Său ca să-L mâncăm. Dar noi nu ne apropiem.

„Cei care nu se vor împărtăși, nu vor putea rezista celor ce vor fi. Sfintele Taine vor avea o asemenea putere în sufletul omului, încât aceștia nu vor putea fi influențați sau manipulați nici prin gânduri, nici prin simțiri”.

Cel ce nu va mânca Trupul Său și nu va bea sângele Lui, nu va avea viață în el însuși, ne spune Mântuitorul. Este cât se poate de clar. De aceea ne spune în altă parte să nu ne îngrijim de hrana cea pieritoare, ci de hrana care rămâne în veac și care ne dă viața veșnică.

„Luați, mâncați, acesta este Trupul Meu Care se frânge pentru voi. Aceasta să o faceți întru pomenirea Mea. Asemenea și paharul, după cină, zicând: „Acest pahar este Legământul cel Nou, întru Sângele Meu. Aceasta să faceți, ori de câte ori veți bea, întru pomenirea Mea”.

Așadar, ori de câte ori mâncăm și beam din Pâinea și Vinul acesta, pe Hristos Îl mărturisim, moartea și Învierea Lui o vestim, până la a doua Sa venire.

Aceasta să o facem și noi, întru pomenirea Lui. Să nu ne ducem cu cei care L-au uitat pe Domnul și se rușinează să se împărtășească din darul vieții pe care El ni-l dă prin jertfa Sa.

Iată ce spune Părintele Elpidie despre Sfânta Împărtășanie:

„Microtehnologia digitala va fi de o asemenea capacitate, încât vor putea afecta până și mintea omului […] Veți vedea, nu acum, peste puțin! Dar nu vor avea nici o putere asupra omului care va înțelege și se va împărtăși.

Sfânta Împărășanie va răspândi în jurul acestui om o asemenea putere, că va fi apărat de îngeri atât de tare, încât Lucifer și slujitorii săi nu vor putea vătăma cu nimic acel suflet. Și va trăi acel om cu puțină hrană și va supraviețui, iar cei ce vor avea de toate… vor muri”.

Să nu ne pară „greu cuvântul acesta”, la fel ca celor din vremea lui Iisus.

„Deci iudeii se certau între ei, zicând: Cum poate Acesta să ne dea trupul Lui ca să-L mâncăm?

Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi. Cel ce mănâncă Trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.

Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu precum au mâncat părinții voștri mana și au murit. Cel ce mănâncă această pâine va trăi în veac.

Dar mulți din ucenicii Lui, auzind, au zis: Greu este cuvântul acesta! Cine poate să-l asculte?

Iar Iisus, știind în Sine că ucenicii Lui murmură împotriva Lui, le-a zis: Vă smintește aceasta? […] Duhul este cel ce dă viață; trupul nu folosește la nimic. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh și sunt viață. Dar sunt unii dintre voi care nu cred”.

Trăim timpurile de pe urmă, potrivit semnelor care există în lume. Să mergem să ne împărtășim cât mai este lumina cu noi. Căci va veni vremea când vom vrea să ne împărtășim și nu vom mai putea. Bisericile se vor închide și Sfânta Liturghie se va lua de la noi.

„Să știți că în acele zile, Satana, deoarece știe că doar Sfintele Taine vor da oamenilor această putere, va interzice prin lege jertfa Sfintei Împărtășanii. Vor avea loc Sinoade bisericești care vor hotărî modificarea tuturor Sfintelor Taine. Prin urmare, Tainele nu vor exista. Acest lucru a și început. Vedem ce se întâmplă acum cu Taina Cununiei…”

Vor veni lucruri îngrozitoare, fie că le credem, fie că nu. Fie că citim sau nu Apocalipsa, ca să știm ce ne așteaptă.

„Fața cerului știți s-o judecați” – ne spune Domnul, dar semnele vremilor nu putem să le deosebim! (Matei 16, 3).

Antihrist va veni. Și este aproape.

„Va urma multă violență împotriva noastră, a celor ce vor să ne transforme în niște pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei și chiar a gândurilor noastre și a sentimentelor noastre și a creierului nostru…”

Dar nu trebuie să ne temem. Nimic nu ne va vătăma dacă vom avea credință și vom primi Sfintele Taine.

„[…] ceea ce îi va întări și îi va apăra cel mai mult, este Sfânta Împărtășanie. Cine nu se va împărtăși, cu credință și cu dragoste, înțelegând că primește Sângele și Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.

[…] Sfânta Împărtășanie ne va da puterea să vedem ceea ce ceilalți nu vor putea vedea […]. Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere, încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (nano-dispozitivul introdus prin „vaccinare”, nu pecetea în sine).

De aceea, vă rog, vă implor să vă schimbați atitudinea față de Sfânta Împărtășanie. Sfânta Împărtășanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vieții, este Însuși Iisus Hristos, Care Se dăruiește celor care Îl doresc și Îl caută ca și Salvator.

Nu vine Hristos să premieze sufletele luptătoare, ci vine ca să întărească sufletele luptătorilor. Împreună cu El vom învinge, împreună cu Duhul Sfânt. Este greșit ceea ce spun cei care gândesc că vor lupta (doar prin forțele proprii) să devină buni”.

Când Dumnezeu va vedea că lupta noastră se face cu inima smerită, conștienți fiind de neputința și slăbiciunea noastră, „ne va acoperi cu toate darurile Duhului Sfânt.

Atunci sufletele noastre se vor sfinți prin Dumnezeiscul Sânge, prin Duhul Sfânt pe care l-am primit prin Sfânta Împărtășanie […]”.

Sursă: Atitudini. com, Profeţia Părintelui Elpidie despre noul papă, antihrist şi puterea malefică a cipului – fragment: https://www.atitudini.com/2013/04/profetia-parintelui-elpidie-despre-noul-papa-antihrist-si-puterea-malefica-a-cipului-fragment/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.