Sfântul Partenie din Lampsakos – vindecător al tuturor tipurilor de CANCER

Sfântul Partene din Lampsakos se numără printre marii făcătorii de minuni ai Bisericii Ortodoxe din secolele trecute (IV d.Hr.), prăznuit la data de 7 februarie.

Este cunoscut în mod deosebit ca un puternic vindecător al cancerului și al multor alte boli, asemănându-se prin darul taumaturgiei cu Sfinții Apostoli.

Sfantul Ierarh Partenie al Lampascului

Acest mare ierarh s-a învrednicit de mari daruri de la Dumnezeu, printre care și puterea de a învia morții. Încă din timpul vieții sale pământești săvârșea mari minuni în această privință, înviind trei morți.

Sfântul Partenie s-ar arătat și un izbăvitor al celor posedați de diavoli sau aflați subinfluența farmecelor, vrăjilor sau magieiDintre minunile consemnate din viața sa, reiese și minunea vindecării unei femei de cancer.

Această boală cumplită a început a se răspândi în corp, atingând și cele mai ascunse locuri, din care pricină femeii îi era rușine să se arate doctorilor pentru diagnostic și tratament.

Dar Dumnezeu, Care este Doctorul sufletelor și al trupurilor, văzând chinul ascuns al femeii și credința ei, a lucrat prin Sfântul Partenie vindecarea ei.

Rugându-se la Dumnezeu din inimă, cu adâncă smerenie și durere, ca pentru sine, Sfântul Partenie a însemnat-o pe bolnavă pe frunte cu semnul Sfintei Cruci, și îndată cancerul a ieșit din ea.

Bogăția harul său tămăduitor nu s-a împuținat nici azi, la atâtea secole distanță. Dimpotrivă, puterea sa se arată și mai mare acum, când lumea suferă cumplit din pricina bolilor necruțătoare.

Datorită nenumăratelor minuni săvârșite de Sfântul Partenie, a devenit cunoscut astăzi ca un tămăduitor puternic al cancerului. El vindecă toate formele de cancer, de la cele mai ușoare la cele mai grave.

Acest articol este un îndemn pentru toți cei bolnavi să înalțe rugăciuni pline de credință și nădejde către acest mare sfânt tămăduitor și să ceară mijlocirea lui.

____________________

Surse:

1. Vindecări de cancer săvârşite de Sfântul Partenie din Lampsakos în zilele noastre, Vindecări ale tuturor bolilor săvârşite de Sfântul Partenie din Lampsakos în zilele noastre: https://sfantulparteniedinlampsakos.wordpress.com/

2. Cuvântul Ortodox, SFANTUL IERARH PARTENIE DIN LAMPSAKOS, izgonitorul de demoni, grabnic tamaduitorul si marele facator de minuni: http://www.cuvantul-ortodox.ro/sfantul-ierarh-partenie-din-lampsakos-izgonitorul-de-demoni-grabnic-tamaduitorul-si-marele-facator-de-minuni/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.