MINUNE recentă: Sfântul Luca și Sfântul Pantelimon au fost „văzuți” într-o sală de OPERAȚIE, ajutând medicii

Când suntem greu încercați de o boală sau avem pe cineva bolnav, toată nădejdea de vindecare trebuie să o punem în Dumnezeu.

În astfel de momente trebuie să ne rugăm cu toată inima, fiind deplin încredințați că Dumnezeu poate face o minune dacă este spre folosul nostru.

Minune in sala de operatii

Avem nenumărați sfinți care s-au arătat tămăduitori minunați ai celor bolnavi. Toți sfinții ajută când sunt chemați cu credință.

Unii chiar au fost văzuți în sala de operație, lucrând alături de medici sau ghidându-i în chip tainic, după cum arată o minune recentă apărută în cartea „Grabnic spre ajutor”, de Starețul Nectarie Antonopolou.

O tânără care urma să fie operată a mers la Spitalul din Simferopol, locul în care a profesat Sfântului Ierarh Luca, mare chirurg făcător de minuni. Era foarte bolnavă, iar intervenția chirurgicală pe măsură de dificilă și riscantă.

Sfantul Luca Doctorul

Înainte de a intra în sala de operați, doctorița i-a vorbit deschis mamei, zicându-i că operația este foarte grea și primejdioasă și că nu poate garanta că fiica ei va ieși vie.

Neavând altă scăpare decât numai pe Dumnezeu, mama a ieșit în curtea spitalului și a început a se ruga cu multe lacrimi către Sfântul Luca Doctorului și Sfântul Tămăduitor Pantelimon.

Rugăciunea ei era atât de puternică, încât i-a fost dat să vadă aievea minunea ce se petrecea în sala de operație. Deodată, peretele spitalului s-a făcut transparent ca un geam de stilă, și privind prin el, a văzut-o pe fiica ei pe masa de operație, iar alături de doctorița care opera, i-a văzut pe Sfinții Doctori la care ea se ruga.

Sfantul Mucenic Pantelimon

De-a stânga doctoriței stătea Sfântul Mucenic Pantelimon cu o lumânare aprinsă în mână, iar de-a dreapta ei se afla Sfântul Luca, care îi înmâna instrumentele prin mâna infirmierei.

Încremenind de uimire, mama fetei a simțit înlăuntrul ei convingerea că sfinții pe care i-a chemat în rugăciune au ascultat-o și au venit să o ajute pe fiica ei.

După încheierea operației, doctorița a ieșit bucuroasă și a spus mamei că totul a mers „neașteptat de bine”.

Mama i-a povestit atunci minunea pe care a văzut-o, iar doctorița a rămas și ea mută de uimire. Și făcându-și semnul crucii, a mărturisit și a un lucru pe care nu și-l putea explica:

Minune in sala de operatii

„Acum am înțeles. În timp ce operam și aveam nevoie de un instrument, nu apucam să-i spun infirmierei să mi-l dea, ci numai când gândeam ce instrument aveam nevoie, îl și aveam în mână”.

Iată cât de mari sunt minunile sfinților cu cei care se roagă cu toată inima și convingerea!

 Rugăciune către Sfântul Ierarh Luca Doctorul 

 Rugăciune către Sfântul Mucenic Pantelimon

________________________________

Surse:

1. Mărturie Athonită, MINUNE CUTREMURĂTOARE: SFÂNTUL LUCA ȘI SFÂNTUL PANTELEIMON ÎNĂUNTRUL ACELEAȘI SĂLI DE OPERAȚII: https://marturieathonita.ro/minune-cutremuratoare-sfantul-luca-si-sfantul-panteleimon-inlauntrul-aceleasi-sali-de-operatii/

2. Grabnic spre ajutor, Starețul Nectarie Antonopolou

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

2 comentarii

  1. Puterea divina este incontestabila!

  2. Buna dimineata, domnule Manescu,
    Sa inteleg ca v-a pufnit rasul cand ati citit parerea mea?
    Chiar mi-ar parea rau, fiindca eu mi-am spus un punct de vedere la care tin mult si nu am spus-o in gluma.
    Dar, in ceea ce va priveste, eu va propun un exercitiu de memorie: dupa ce veti depasi varsta onorabila de 60 ani, sa reveniti asupra acestui comentariu, fiindca odata cu inaintarea in varsta, credinta in Dumnezeu poate deveni o prioritate, fara a cadea in panta extremismului. Si e tare placut sa stii ca undeva, sus, e cineva care va fi dispus sa faca, din cand in cand, cate o minune.
    O zi pe placul dumneavoastra!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.