Rugăciune către Maica Domnului pentru vindecarea de boli

„Preacurata Fecioară, la fel ca toți sfinții, este prezentă în viața noastră, izbăvindu-ne de mari rele și nenorociri, și trimițându-ne de sus binecuvântare și ajutor ceresc”, zice Arhimandritul Chiril Pavlov. 

Acestea spune că Maica Domnului intervine în chip minunat în viața noastră și ne ajută și în cele mari, dar și în cele mai mici lucruri ale noastre, care par lipsite de importanță.

Maica Domnului

De altfel, prima minune săvârșită de Mântuitorul, la cererea Preacuratei Sale Maici, s-a petrecut la o nuntă. Ea nu a mijlocit atunci pentru vindecare vreunui bolnav, sau pentru altă problemă mai gravă, ci a cerut Fiului ei să îi ajute pe miri, căci rămăseseră fără vin pentru invitați.

Cunoscând puterea și milostivirea Lui, Maica Domnului a cerut cu toată inima să facă ceva pentru ei, negândindu-se că ceea ce cere este un lucru mărunt al vieții.

Maica Domnului a înțeles cu inima ei iubitoare că lipsa vinului la nuntă ar fi pricinuit mâhnire și mirilor și oaspeților, ar fi întunecat veselia tuturor în cel mai solemn moment al vieții noilor căsătoriți, și le-ar fi lăsat pentru totdeauna o amintire neplăcută.

Ea însăși, fără să o fi rugat altcineva, hotărăște să-i ajute pe acești oameni.”

Iată cât de mult se preocupă Maica Domnului de soarta noastră, fiindu-ne părtinitoare și îngrijindu-se de noi chiar și în cele mai mici detalii.

Fiind invitată la nuntă, ea a purtat de grijă mirilor și celor prezenți arătând multa ei iubire de oameni. La fel face Maica Domnului cu toți cei care o cheamă în ajutor și cer mijlocirea ei. Cu atât mai mult îi ajută pe cei aflați în grele suferințe, dureri și necazuri.

Puterea ei de rugăciune și trecerea ei înaintea Fiului ei este atât de mare, încât nu-i poate refuza nimic. Mântuitorul n-a socotit cererea ei nepotrivită, ci a împlinit-o chiar dacă nu sosise încă „ceasul” Lui. Cu această credință și nădejde tare să ne rugăm Maicii Domnului.

Rugăciune către Maica Domnului pentru vindecarea de boli

Preasfântă, preacurată și prea minunată Fecioară și Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, te rugăm, ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) și vindecă-ne pe noi, cei din familiile noastre și pe toți suferinzii din lumea asta bolnavă de boli grele, de boli știute și neștiute de noi.

Fie ca toți creștini să te preamărească și să te prea cinstească pe tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt și ceresc. Îți mulțumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul tău, pentru mijlocirea ta la Preabunul Dumnezeu, că tu ești scară la cerul sfânt pentru rugăciunile noastre, și ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptățite. Amin.“

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *

DESCARCĂ APLICAȚIA Android app on Google Play