Avem o PROOROCIE de acum 2.000 de ani care ne avertizează despre CIPURI – Părintele Filoteu, de la Mănăstirea Petru Vodă, fost absolvent cibernist

Vă prezentăm câteva mărturisiri foarte interesante despre pericolul cipurilor și actualitatea lor, ale Părintelui Filotheu Bălan de la Mănăstirea Petru Vodă.

Aceste dezvăluiri au fost făcute într-o emisiune realizată la B1 Tv în anul 2010, cu o seară înainte ca senatorii români să voteze pentru sau împotriva pașaportului biometric. Votul a fost, în cele din urmă pentru, și nu împotrivă.

Părintele Filotheu

Pentru cei care nu au văzut această emisiune la data la care a fost difuzată, este foarte important să o vadă acum, când microcipurile sunt deja la „modă” în SUA, atât cele implantate sub piele, cât și cele sub formă de cartelă. Cei care optează pentru aceste cipuri susțin că o fac pentru facilitățile care li se ivesc și pentru „siguranța lor“.

Aceste dispozitive conțin informații complete despre persoana care poartă unul, precum și date despre starea de sănătate și locația în care se află. Acest lucru îi poate ajuta pe medici și pe polițiști să-i localizeze în câteva secunde.

De ce și identitatea noastră să devină electronică?

Părintele Filotheu de la Mănăstirea Petru-Vodă este absolvent de Cibernetică și s-a declarat împotriva implantării cipurilor. Nu este împotriva tehnologiei în general, ci împotriva acelei tehnologii care este împotriva omului și a mântuirii lui.

Temeiul luptei împotriva implantării cipurilor este unul duhovnicesc, și ține de realitățile Bisericii. Nu este neapărat unul civil, care ține de apărarea libertății sau a drepturilor omului.

„Eu, ca și creștin ortodox, și ca monah mă tem, și împreună cu mine toți cei care au citit măcar o dată în viața lor cartea Apocalipsei.”

Părintele Filotheu a citat din Apocalipsa Sfântului Ioan, capitolul 13, în care se vorbește despre Antihrist și despre lucrarea lui de subjugare prin intermediul cipurilor:

„A doua fiară, care va ieși din pământ, despre care Sfântul Ipolit Romanul și alți sfinți Părinți spun că este vorba de Împărăția lui Antihrist, va face semne mari, încât să se pogoare foc din cer pe pământ dinaintea oamenilor, și va amăgi pe toți cei ce locuiesc pe pământ”:

„Și îi va sili pe toți, pe cei mici, și pe cei mari, și pe cei bogați, și pe cei săraci, și pe cei slobozi, și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei.”

Interpretarea corectă a cuvântului „semn” sau „pecete” realizată de Biserică și e Sfinții Părinți este implant. Părintele Filotheu spune că „traducătorii români au folosit cuvântul „semn” pentru a exprima ceea ce în grecește se cheamă „haragma” (χάραγμα) – acel semn rămas după imprimarea cu fierul roșu în piele, sau după introducerea fierului într-un anumit material. Este vorba de implant.

Avem o proorocie de acum 2.000 de ani, care ne vorbește despre implant. Și eu ce voi face? Să fiu eu mincinos și să spun că cipul în sine, această „cucerire” a tehnologiei nu este cumva cel mai bun candidat la a deveni semnul fiarei?

În capitolul 14 din Apocalipsă se vorbește despre consecințele acceptării acestor cipuri:

„Al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui sau pe mâna lui, va bea și el din vinul aprinderii lui Dumnezeu turnat neamestecat în potirul mâniei Sale, și se va chinui în foc și în pucioasă înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului.

Atenție, „și fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua, nici noaptea, cei ce se închină fiarei și chipului ei, ei oricine primește semnul numelui ei.

La întrebarea realizatorului emisiunii, cine este această fiară”, Părintele Filoteu răspunde retoric: Expresia „statul global” cum vă sună? Același lucru se petrece și în România, și în Marea Britanie, în toată Europa, în Statele Unite, și este pe cale să se aplice, iată până și în Rusia, în toate celelalte țări care nu fac parte dintr-o uniune de tipul acesta din care facem parte noi”. 

„Fiara este Împărăția lui Antihrist, acest stat global în care noi va trebui să locuim, și nu vom avea de ales.”

Globalizarea, reprezintă, în realitate, cel mai simplu mod de a controla și conduce lumea.  Acum două zile sau trei zile în urmă, s-a spus clar: se va da o lege pentru toate țările lumii să nu se mai taie lemne. Nimeni nu mai are voie să-și facă focul cu lemne.

În Statele Unite este în aplicare o lege – care probabil va ajunge și la noi: nu ai voie să bei apă decât din rețeaua publică. Faci pușcărie dacă-ți sapi fântână în curte sau dacă bei din fântâna proprie.

Nu vei putea să vinzi, nu vei putea să faci nimic cu produsele din grădina ta dacă nu le vei pune cipAcest lucru deja se întâmplă. Deja se întâmplă în România din aprilie, cu laptele, produsele lactate.

Mai este un aspect, legat de actele electronice. În Marea Britanie, parlamentarii, membrii guvernului, ofițerii din servicii, nu au nici o obligație să-și facă acte electronice.

Cât încă mai puteți pune un cartof, o ceapă, o roșie, să le mâncați dumneavoastră în familie, în tihnă, seara, încă se mai poate face ceva. Va fi un „rai” să poți bea o cană de apă dintr-un pârâu. Se întâmplă acum în Statele Unite.”

Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.