Rugăciune către Maica Domnului Pantanassa, izbăvitoarea de cancer

Pantanassa este numele unei icoane făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Vatoped din Sfântul Munte Atos, care înseamnă „Împărăteasa tuturor”.

De această icoană sunt legate numeroase vindecări ale bolnavilor de cancer. Cei care s-au rugat Maicii Domnului înaintea acestei icoane mărturisesc că au primit izbăvire din tot felul de boli incurabile.

Icoana Maicii Domnului Pantanassa

Icoana Maicii Domnului Pantanassa

Harul ei vindecător s-a făcut cunoscut prin această întâmplare: un tânăr s-a închinat odată înaintea ei și icoana s-a luminat ca prin minune, astfel că de frică, acesta a căzut ca mort. Când și-a venit în fire, și-a mărturisit păcatele, printre care și păcatul vrăjitoriei.

Cei care nu pot ajunge până în Muntele Atos pentru a se închina înaintea icoanei Pantanassa, pot face acest lucru la două biserici de la noi din țară. Biserica Rusă din București și Mânăstirea Oașa, din județul Alba găzduiesc copii ale acestei icoane deosebite.

Ne putem ruga și acasă cinstind această icoană prin citirea Paraclisului Maicii Domnului Pantanassa, sau rugăciunea de mai jos, care se găsește la finalul Acatistului Maicii Domnului Pantanassa.

Rugăciune către Maica Domnului Pantanassa

Atotbună Stăpână, Sfântă Maică a lui Dumnezeu, Pantanassa, Împărăteasă a toate, nu sunt vrednic să intri sub acoperământul meu.

Ci ca ceea ce ești milostiva Maica Dumnezeului celui milostiv, spune numai un cuvânt, și se va tămădui sufletul meu, și trupul meu slăvit se va întări. Că tu ai tărie putincioasă, și cuvântul tău este plin de putere, o, împărăteasă a toate!

Adu-mi biruință, roagă-te pentru mine, ca să măresc numele tău cel minunat totdeauna, acum și pururea și în vecii vecilor, amin.

O, Preacurată Maică a lui Dumnezeu, împărăteasă a toate, auzi suspinurile noastre cele pline de durere înainte icoanei tale celei făcătoare de minuni.

Întoarceți-ți privirea spre copiii tăi bolnavi de boli netămăduite, care cad înaintea sfintei tale icoane cu credință. Și precum pasărea își acoperă cuibul cu pui cu aripile, așa acoperă-ne și tu, Fecioară, cu omoforul tău cel vindecător.

În acest loc în care nădejdea se subțiază, mila ta să fie nădejde neîndoielnică. Aici unde grijile amare ne copleșesc, dă-ne răbdare și odihnă; unde chinul și deznădejdea se cuibăresc în suflet, fă să răsară lumina necreată a lui Dumnezeu.

Mângâie-i pe cei fricoși, întărește-i pe cei slabi, varsă blândețe și lumină peste inimile amărâte. Vindecă poporul tău cel bolnav, atotmilostivă stăpână.

Binecuvintează mințile și inimile doctorilor, ca să fie instrumentele Atotputernicului doctor – Iisus Hristos, Mântuitorul. Ne rugăm înaintea icoanei tale ca puterea ta să trăiască în noi, Stăpână și Doamnă.

Întinde mâinile tale pline de vindecări, bucuria celor întristați, mângâierea celor îndurerați, ca degrab primind ajutorul tău cel minunat, să lăudăm Treimea cea de viață făcătoare și nedespărțită, Tată, Fiu și Duh Sfânt, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


27 comentarii

  1. Pantanasa imparateasa a toate te rog mijloceste si pt roaba ta pacatoasa la bunul nostru Isus Hristos pt sanatate pace si liniste sufleteasca!

    • numai ca nu are cum sa mijloceasca deoarece singurul mijlocitor intre Dumnezeu si oameni este Domnul Isus! daca Sfanta Scriptura spune ca este SINGURUL, asta inseamna ca doar El si atat. la 1 Timotei capitolul 2 versetul 5 este scris. cititi Scriptura si cautati sa impliniti doar ce este scris acolo… eu nu am gasit scris de nici o imparateasa si de nimeni altcineva ca poate mijlocii pt noi…

    • E greu de ințeles pentru unii lucrarea minunată a Sf Fec Maria,Maica Domnului nostru Iisus Hristos,maica noastră a tuturor creștinilor…iar Biblia a expirat din anii 2000!

    • Lumi Doina -MAI DOINA,EU TE INTELEG CA ITI VINE MAI USOR SA TE ROGI LA O POZA,PICTURA,FACUTA DE MINA OMULUI-DECIT SA TE APUCI SA CITESTI BIBLIA. PORUNCA DOMNULUI,SPUNE DESTUL DE CLAR PENTRU TOATE CATEGORIILE SOCIALE-SA NU FACI CHIPURI SI SA NU TE INCHINI LOR-PAI ATUNCI CE CRESTINI SUNTETI-DUPA CE BIBLIE VA CONDUCETI-VEDETI CA MERGETI IN RATACIRE-PAI CUM POATE O POZA,PICTURA SA TE AJUTE-CHIAR NU AVETI MINTE,ACUM IN SEC.21,MUNI VINE SA CRED

    • SPER CA NU VA INCADRATI IN CATEGORIA ACESTOR ANALFABETI,MANIPULATI DE POPI,PENTRU A CISTIGA BANI

    • Andreea Bosca ai dreptate , asa este !!!

    • Georgescu Vasile adica vrei sa spui ca bunicii ,strabuniciii,STRAMOSII ,parintii nostri si toti de religia Ortodoxa santem analfabeti?????NORMAL CA DUMNEZEU ESTE UNUL !!!! Dar el a ales o pamanteanca smerita si curata care sa aduca pe lume pe unicul sau fiu Isus …care s a jertfit pt noi toti……..Ea…MAICUTA NOASTRA ESTE MIJLOCITOAREA NOASTRA A TUTUROR SI VAI DE CEI CE I IAU NUMELE IN RAS!!!!!

    • Georgescu Vasile,nu ne tutuim și nu ne judecăm unii pe alții! Judecatorul are grija de fiecare creștin adevarat,cât și de vrăjmașii Săi .Amin!

    • Mariana Rezus nu putem discuta cu cei străini de Căile Domnului: sunt subiecte tabu pentru secte. Să ne rugam și pentru sufletele rătăcite și străine de creștinismul ortodox.

    • Flavia Dani Dolenciuc asa spune scriptura. si as vrea sa vina si ei cei care spun ca nu e asa, sa vina cu versete din Scriptura, si nu din auzite,din traditii, sau religiii… si pana la urma nu o religie ne va mantuii ci doar credinta in Tatal Fiul si Duhul Sfant. asa ca sa ne straduim cu totii sa facem voia lui Dumnezeu pe care o gasim doar in Biblie.

    • Exact ! Sa arate unde scrie in Biblie sa te inchini la statuii , moaste sau sa te rogi altor sfinti . Toti acesti sfiinti au respectat cuvantul lui Dumnezeu , i-au slujit Domnului dar au murit ca toti oamenii de rand. Unul singur a inviat din morti Isus Cristos caruia trebuie sa-i slujim si sa ne rugam. Toti sfintii s-au intors in tarana si doar unul este in cer ISUS CRISTOS !!!

  2. acolo nu ajung prea multi, ma rog la Sf Fecioara in fiecare zi

  3. ajuta-ai Maica pe toti CARE SUNT IN DURERI SI SUFERINTE. du rugile lor Tatalui SI Fiului . Amin.

  4. DOAMNE AJUTA SI MAICUTA DOMNULUI! AMIN!

  5. Du rugile noastre Tatalui si Fiului,amin!

  6. Este o copie si la Stulpicani Suceava veniti si va rugati.

  7. AMIN ! MULTUMIM ! SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !

  8. ImparateasaPantanasa te rog sa faci bine pe tatal meu.Multumesc.Amin!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.