Coafuri de ocazie – sezon primavara 2013

Cei mai talentati stilisti ne ofera colectii intregi de coafuri de ocazie-sezon primavara 2013. Fashionistele fascinate de trendurile de styling de pe covorul rosu pot opta pentru unele dintre aceste frizuri ultra-sofisticate. Poarta o astfel de frizura daca te numeri printre adeptele look-ului elegant si romantic. Buclele lejere precum cele purtate de Marion Cotillard in anul in care a castigat Oscar-ul ilustreaza versatilitatea si rafinamentul acestor accesorii. Insa, buclele se pot aranja si in cocuri lejere sau mai stranse. Eva Longoria ne ofera un exemplu extraordinar pentru o coafura formala sexy si moderna.

Actritele din Hollywood ca Amanda Seyfried cat si cantaretele precum Nicole Scherzinger ne ofera inspiratia necesara pentru a adopta unele dintre aceste coafuri de ocazie minunate. Valurile stil retro, inspirate din tendintele de coafat din anii ’20, se dovedesc a fi optiunea ideala pentru fashionistele care doresc sa iasa in evidenta cu stilul lor original si clasic. Aceste coafuri se pot realiza cu ajutorul unui ondulator si al diferitelor produse de aranjat parul precum ceara sau spuma de styling.

De asemenea, poti adopta un look mai modern cu ajutorul coafurilor rasucite sau bufante realizate cu ajutorul unor produse profesionale precum fixativul sau ‘volumizer’- ul. Aceste frizuri nu au fost create pentru toata lumea. Insa, daca ai curajul sa imbratisezi trendul coafurilor avangarde, stilistii te sfatuiesc sa nu uiti nici de aceste frizuri extravagante.

Alege coafura ideala in functie de preferintele tale pentru diferite tehnici de aranjare a parului. Impletiturile, buclele si volumul vor fi intotdeauna in tendinta. Nu subestima nici impactul vizual creat de un coc simplu completat cu accesorii precum bentintele sau o agrafa. Foloseste-ti creativitatea pentru a combina diferite metode de aranjare a suvitelor tale si nu fa prea multe compromisuri cand vine vorba de produsele pe care le folosesti pentru ingrijirea si aranjarea parului tau.

 

Imagini de la hj.co.uk

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.