Clicky

Rochii de Seară La Sposa 2013: Modele Lungi Elegante

Rochiile create de La Sposa elogiază stilul spaniol, definit prin feminitate, supleţe şi eleganţă suavă. Modelele pe care vi le propunem azi fac parte din colecţia lansată pentru sezonul 2013. Am ales câteva din cele mai atrăgătoare siluete, deşi toată colecţia este unică la acest capitol.

Vezi preturi si modelele de rochii la StarShinersFashionAgenda >>>

Rochii de Seară La Sposa 2013: Cele Mai Frumoase Modele

Designerii care lucrează pentru La Sposa reuşesc mereu să îmbine stilul elegant cu latura practică a unei rochii. Factorul de comfort joacă un rol extrem de important în alegerea unei rochii de seară pentru o femeie, sau chiar şi pentru o mireasă care caută o ţinută uşor de purtat. Din acest motiv au apărut rochiile de mireasă cu buzunare sau cu fustă scurtă.

Rochii de Seară La Sposa 2013: Cele Mai Frumoase Modele

Cel mai mult apreciem la această colecţie culori calde, inspirate din tonuri primăvăratice şi văratice. Roz pastel, gri pal, argintiu, bleo, turcoaz, piersică, galben muştar, verde esmerald, bej, crem, nud şi multe alte nuanţe pastel au fost folosite pentru rochiile de seară La Sposa 2013.

Rochii de Seară La Sposa 2013: Cele Mai Frumoase Modele

Ne plac îndeosebi siluetele lungi şi fluide, cu pliuri sau volănaşe discrete aplicate pe fustă. La capitolul top, rochiile de seară 2013 sunt toate inspirate din stilul grecesc sau roman: cu o bretea, cu bretele încrucişate, cu spatele gol, sau cu mâneci care cad.

Rochii de Seară La Sposa 2013: Cele Mai Frumoase Modele

În ceea ce priveşte design-ul, observăm că se poartă atât rochiile cu talie naturală, cât mai ales cele cu talie înaltă şi joasă. Rochiile cu bustul înalt curg lin şi conturează elegant o siluetă feminină, rafinată şi naturală. Rochiile nu au fuste largi, ci sunt croite pe lângă corp, cu un volum decent, cât să nu producă prea multă amploare.

rRochii de Seară La Sposa 2013: Cele Mai Frumoase Modele

Rochiile de seară din Colecţia La Sposa 2013 pot fi purtate la ocazii speciale, mai ales la nunţi, botezuri sau banchete şi gale de seară. Modelele în culori calde, neutre, sunt ideale pentru evenimente pe plajă sau în natură, unde briza sau adierea vântului înfoaie materialul fin şi dau siluetei mai multă feminitate.

Rochii de Seară La Sposa 2013: Cele Mai Frumoase Modele

Dacă preferi o rochie satinată, poţi alege un model ceva mai colorat, în albastru electric sau roşu aprins. Aceste modele sunt ceva mai elegante şi formale, potrivite pentru evenimente de clasă înaltă sau de „4 ace”.

Rochii de Seară La Sposa 2013: Cele Mai Frumoase Modele

În aparenţă simple, rochiile de seară La Sposa au fiecare dintre ele câte un element vizual care face diferenţa. Detaliile florale sau pliurile orizontale, verticale şi diagonale dispuse pe bust, în talie sau la nivelul fustei adaugă o notă de unicitate fiecărui model în parte, astfel încât nici o rochie nu este la fel ca alta.

Rochii de Seară La Sposa 2013: Cele Mai Frumoase Modele

Rochiile prezentate aici pot fi găsite pe site-ul Bien Savvy. Pentru a proba sau cumpăra o rochie de seară din Colecţia La Sposa 2013, trebuie să îşi faci o programare şi să vizitezi unul din magazinele Bien Savvy.

Cautari:
    modele fuste lungi ocazie |

Citeşte mai multe despre:

loading...

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

    Răspunde corect la următoare operație aritmetică *