Buchete de Mireasă din Trandafiri Albi

Trandafirii sunt simpli, dar cei mai frumoşi din toate florile. Vin într-o gamă variată de culori, forme şi texturi. Există în jur de 15.000 de specii de trandafiri în întreaga lume, şi noi hibrizi apar în fiecare an. Tradafirii sunt de găsit în orice lună, pe toată perioada anului, şi de aceea sunt atât de populari pentru buchetele de mireasă şi aranjamentele de nuntă.

Semnificaţii

Trandafirii par flori sculptate de mâna unui meşter renumit. Alături de orhidee, bobocii de trandafir înfloriţi sunt o exprimare poetică a perfecţiunii. Trandafirii albi sunt cea mai populară alegere pentru miresele tradiţionale care doresc să obţină o imagine autentică pentru nunta lor. Aceste flori sunt un compliment deosebit pentru orice femeie, deoarece exprimă puritate, delicateţe, dragoste pură şi tandreţe.

Buchete de Mireasă din Trandafiri Albi

Combinaţii

Pentru buchetul de mireasă se pot folosi doar trandafiri albi, sau se poate alege un mix interesant, pentru mai multă diversitate. Combinaţi în acelaşi buchet, trandafirii albi şi roşii simbolizează unitate sau dragoste desăvârşită. Sunt foarte în vogă buchetele de trandafiri albi combinaţi cu alte flori de forme asemănătoare, în nuanţe alb, roz-pal sau alte pasteluri: bujori, crizanteme, gerbera, ranunculus (piciorul-cocoşului), cale sau orhidee.

Buchete de Mireasă din Trandafiri Albi

Buchetele de mireasă cu trandafiri albi sunt selecţii ideale pentru nunţile de iarnă. Trandafirii roz se potrivesc mai bine cu nunţile de primăvară şi vară, iar cei roşii şi galbeni pot fi aleşi pentru o nuntă de toamnă.

Florile alese pentru buchetul de nuntă trebuie să fie în armonie cu florile şi culorile selectate pentru întreagul eveniment. Este nevoie aşadar de un pic de creativitate pentru a obţine un decor de nuntă coerent şi cromatic. Trandafirii sunt cele mai versatile flori. Forma şi culoarea lor se potrivesc foarte bine cu o mireasă elegantă şi o nuntă formală.

Buchete de Mireasă din Trandafiri Albi

Există 3 tipuri principale de buchete de mireasă: stilul cascadă sau curgător, stilul rotund şi stilul hand-tied – unde florile sunt aranjate într-un mod natural, prinse cu o panglică asortată. Buchetul de mireasă trebuie să fie ales în funcţie de următoarele aspecte: tema şi coloratura nunţii, stilul şi culoarea rochiei de mireasă şi silueta.

Buchete curgătoare de trandafiri albi

Acest stil înfăţişează o cascadă de flori. Se pot folosi trandafiri albi înfloriţi pentru partea de sus a buchetului şi trandafiri albi boboci pentru partea de jos a aranjamentului. Pentru un strop de prospeţime, se pot adăuga ierburi sau alte plante verzi. Forma acestui buchet le avantajează pe miresele care vor să arate mai suple.

Buchete de Mireasă din Trandafiri Albi

Buchete rotunde de trandafiri albi

Pentru buchetul rotund se vor folosi mulţi trandafiri albi, bine uniţi, pentru un aranjament compact şi o formă rotundă bine definită. Se poate de asemenea adăuga o notă verde buchetului, sub forma unor ierburi de sezon. Buchetul rotund merge bine cu miresele mici de statură care vor un look echilibrat.

Buchete de Mireasă din Trandafiri Albi

Buchete naturale de trandafiri albi

Buchetul hand-tied se referă la un aranjament de flori care arată ca şi cum ar fi fost proaspăt culese de pe câmp. Trandafirii albi vor fi lăsaţi ceva mai lejer, pentru un aspect mai natural şi personal. Cozile care se văd adaugă şi mai multă naturaleţe aranjamentului. Acest buchet este recomandat mai ales mireselor înalte.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

loading...
Loading...

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.