Modă masculină: Iată care sunt gecile de iarnă în tendințe!

Indiferent de vârstă sau de jobul pe care-l ai, un bărbat adevărat trebuie să fie atent la imaginea pe care o are, motiv pentru care e musai să ai un stil vestimentar elegant și, bineînțeles, în tendințe.

collage00

Numeroși reprezentanți ai stilului masculin obișnuiesc să ”arunce” o pereche de jeansi și un tricou și gata…voila! Un nou outfit. În realitate nu este așa, ca să ai stil și să fii chic, trebuie să te documentezi puțin ca să înveți cum să-ți asortezi hainele. Prin urmare, află care sunt tendințele în materie de geci de iarnă și învață cum să le porți:

Geacă de iarnă din fâș:

În iarna anul 2013, fâșul a fost mai prezent ca niciodată, atât pe podiumurile celebre din lume, dar și pe străzi. Așadar, dacă ești adeptul unui stil sport, adoptă în garderoba ta o geacă de iarnă confecționată din fâș. Este simplă și versatilă, putând fi asortată atât în ținute de zi, cât și de seară. Asorteaz-o cu o pereche de pantaloni din denim slin, un plover ori tricou și o pereche de bocanci. De asemenea, o poți purta și cu pantaloni din stofă, slim, în combinație cu un tricou și cămașă sport, lejeră.

geaca barbati de fas

Geacă de iarnă de tip aviator

Dacă ești un tip foarte chic și atent la imaginea ta, o geacă de tip aviator este nelipsită în sezonul de iarnă. Poți opta pentru un model ce are o căptușeală puternică, ce te va aproteja de frigul năpraznic. Poart-o în combinație cu pantaloni slim, o cămașă din denim și, bineînțeles bocanci. Renunță la teniși, deoarece aceștia sunt mult mai eleganți și îți conferă un look ”altfel”.

geaca de iarana de tip Aviator2

Geaca de iarnă de tip bomber

La fel ca și în cazul cei de tip aviator, în sezonul de iarnă poți opta pentru o geacă de tip bomber, dacă este bine căptușită, pentru a-ți ține de cald în zilele friguroase. Combin-o cu o pereche de jeansi, un plover colorat și o pereche de pantofi de tip mocasini ori pantofi casual.

geaca de iarna barbati bomber

Palton barbati, pentru un look elegant

Orice bărbat trebuie să aibă în garderobă un palton, potrivit pentru ocaziile ce îți impun un dress code ori trebuie să fii elegant. Prin urmare, dacă lucrezi într-o corporație ori mergi la un eveniment cu ștaif, optează pentru un palton, pe caare-l poți purta fie cu un costum negru, fie cu pantaloni slim, eleganți și o cămașă.

palton barbati

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.