Planta Miraculoasă Care Taie Pofta de Fumat și de Dulce

Este vorba despre stevia (Stevia rebaudiana), nu ștevia noastră românească (Rumex patientia). Stevia rebaudiana este cunoscută îndeosebi ca un îndulcitor natural, lipsit de calorii, folosită astăzi la nivel mondial ca un înlocuitor uimitor pentru zahăr. Nu numai că reduce tensiunea arterială și vindecă inflamațiile gâtului, stevia este de asemenea un bun aliat împotriva dependenței de tutun și alcool, și împotriva oboselii cronice.

Planta miraculoasă care te ajută să te lași de fumat

Stevia Te Ajută Să Te Lași De Fumat

Stevia Te Ajută Să Te Lași De Fumat

Fumătorii suferă de un paradox cumplit. Le place să fumeze, deși sunt conștienți că acest obicei le pune sănătate și viața în pericol. Din acest motiv, dorința de a se lăsa de fumat este mare, însă în cele din urmă biruie tot vechea plăcere.

Remediile care pot ajuta cu adevărat o persoană să se lase de fumat sunt cele care produc greață în momentul în care aceasta pune țigara în gură și trage un fum. Stevia se numără printre plantele care pot ajuta la stârpirea acestui viciu.

> Reduce inclusiv dependența de alcool

Cele mai recente studii realizate în clinici specializate din Statele Unite ale Americii și au arătat că această plantă poate da rezultate bune în cazul celor care vor să se lase de fumat. Studiile realizate de germani confirmă de asemenea faptul că stevia poate fi un leac eficient pentru combaterea dependenței de tutun și alcool.

Cum se administrează

Stevia în formă lichidă este cel mai convenabil mod de administrare. Se poate pune într-o sticlă cu picurător, pentru a fi mai ușor de transportat în locurile publice. Ca și terapie anti-fumat, se aplică doar câteva picături de stevia direct pe limbă. Acest mic truc poate fi aplicat ori de câte ori apare dorința pentru o țigară. Acest ritual simplu ucide instantaneu pofta pentru un fum. Stevia se poate consuma sub orice formă: pulbere, suc sau ceai.

Stevia scade glicemia și ajută la pierderea în greutate

Stevia poate rezolva un alt aspect important, cu cei se confruntă de regulă cei care încearcă să renunțe la fumat, și anume îngrășarea, sau creșterea în greutate. Stevia ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge și mai ales la scăderea poftei de dulce.

Este un remediu sigur pentru diabetici și persoanele care au glicemia mare, fiind utilizată cu un succes răsunător în programele de pierdere în greutate.

Citește mai multe despre stevia și beneficiile sale.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

10 comentarii

 1. va multumesc pentru acest coment,dar vreau sa stiu unde se gaseste stevia in forma lichida.Multumesc

 2. planta din imagine nu e stevie

 3. Este vorba despre stevia (Stevia rebaudiana), nu ștevia noastră românească

 4. În magazinele naturiste din România, stevia se găsește sub formă de picături de extract lichid, sau la pliculeț, sub formă de pudră pentru ceai. Sau se poate comanda de pe internet.

 5. eu va multumesc pentru raspuns cind ajung in Romania am sao cumpar acum ma aflu in Diet Avenue Italia

 6. unde putem gasi sa cumparam?

 7. Fane tu de ce nu te lasi de fumat?

 8. Florin Dr.

  Foarte buna stevia! Este o planta care creste deseori pe marginea drumurilor sau in gradinile oamenilor. Se poate cumpara de la farmaciile naturiste sub diverse forme sau la piata, frunze proaspete.

 9. nu dragaveiul, este o alta specie, cea de zahar.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.