Chlorella – Alga Minune Care Vindecă Toate Bolile!

Chlorella face parte din trio-ul de succes al algelor verzi, alături de Spirulină şi Phytoplankton. Aceste plante sunt considerate miracole vii ale medicinei naturiste. Chlorella şi spirulina conţin toate substanţele necesare vieţii pe Terra a omului. Din acest motiv se spune că algele verzi pot remedia problema malnutriţiei promovate de industria alimentară de azi.

Chlorella – Alga Minunilor Care Vindecă Toate Bolile!Ce este Chlorella?

Chlorella este o plantă minusculă, o algă unicelulară care creşte în apele dulci, plină la interior de nutrienţi curativi. Algele verzi sunt de fapt plante primitive – cu o viaţă de 2,5 miliarde de ani, care au răsărit de la întemeierea pământului. Rolul lor este unul primordial în sănătatea terrei, îmbunătăţind constant oxogenul din  atmosferă.

Chlorella – Proprietăţi senzaţionale

Chlorella conţine un procent mare de clorofilă, vitamine, proteine, oligoelemente, fibre şi 8 amioacizi esenţiali care nu sunt produşi de organismul nostru, nici nu-i putem găsi în produsele alimentare pe care le cumpărăm, nici în corpul nostru. Mai mult decât aportul nutritiv excepţional pe care îl aduce corpului, Chlorella are capacitatea de a combate cancerul şi de a reconstrui celulele afectate de boli.

Efecte terapeutice miraculoase

Ceea ce face algele verzi să aibă o acţiune atât de puternică asupra sistemului imunitar şi a bolilor, este nucleul de vitamine şi minerale 100% naturale, bine concentrat şi legat. Gradul de absorbţie al acestor substanţe active este mai mare decât în cazul oricăror alte suplimente nutriţionale.

– Detoxifică organismul de pesticide şi reziduriile din alimente
– Reface celulele sistemului nervos
– Întăreşte sistemul imunitar prin combaterea viruşilor
– Vindecă bolile auto-imune
– Tratează bolile digestive care apar pe fond imunitar şi nervos
– Stimulează tractul digestiv şi tratează constipaţia şi subnutriţia
– Reduce nivelul colesterolului
– Previne ateroscleroza
– Vindecă boala Alzhemier şi Parkinson
– Creşte puterea de concentrare
– Stopează evoluţia cancerului şi distruge tumorile maligne
– Curăţă sângele murdar

Chlorella – Beneficii pentru femei

– Combate halena
– Reglează nivelul hormonal şi metabolic
– Echilibreză stările emoţionale şi mentale – stresul, depresia, anxietatea, iritabilitatea, nervozitatea, anemia, slăbiciunea, lipsa de energie
– Combate obezitatea şi îngrăşarea
– Ajută în bolile genitale – fibrom uterin, chisturi ovariene, scurgeri vaginale cronice, menstruaţie dureroasă, endometrioza
– Elimină mirosurile neplăcute de transpiraţie
– Echilibrează pH-ul pielii
– Redă strălucire tenului

Unde se găseşte Chlorella?

Se poate cumpără de la magazinele naturiste, sub formă de capsule, tablete, granule, pudră sau extract care se adaugă în apă. Chlorella pudră, Chlorella tablete şi capsule vegetale sunt cele mai bune.

Chlorella capsule se poate comanda online.

144467100517279086_toxRAIsU_f

Cum se administrează Chlorella?

Chlorella se poate lua în orice moment al zile, dizolvată în apă, presărată pe salate sau pe alte alimente. Pentru slăbit, chlorella se ia cu 30 de minute înainte de masă.

Copii (15-30 kg) – 1-2 g pe zi
Femei – 3-5 g pe zi
Bărbaţi – 5-9 g pe zi

Chlorella + Spirulina

Pentru efecte maxime, este bine să se ia zilnic Chlorella în combinaţie cu Spirulina.

Chlorella – 5 g pe zi
Spirulina – 10 g pe zi

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

8 comentarii

  1. Cred ca in curand stiinta va face progrese uimitoare ,iar oamenii vor reusi sa traiasca mai mult si mai bine.Creatorul ne-a inzestrat cu creier ca sa gandim in binele nostru,dar trebuie sa constientizam aceasta. Noi trebuie sa traim in pace cu animalele si sa nu le ucidem, avem o resursa naturala care ne poate asigura hrana zilnica si mai mult ne lungeste viata cu mult peste 100 de ani.Noi trebuie sa actionam in sensul de a informa lumea si de a elimina ignoranta din noi.Asteptam cat mai multi oameni sa se alature demersului pe care-l promoveaza stiinta .

  2. unde si sub ce forma se gaseste aceasta alga miraculoasa?

  3. La magazinele naturiste, întrebați.

  4. Cum putem avea incredere in aceste produse ? sunt testate , cine le fabrica ?

  5. am intrebat despre asa ceva la magazine naturiste de la mine din oras si mi s-a zis ca nici nu au auzit de asa ceva dar am auzit ca sint bune!

  6. cumparati online http://bit.ly/1jWUAOy , sunt mai multi producatori si au avize de sanatate

  7. vlasie neculai

    Am gasit in Italia spirulina 55 euro pudra kg chlorella 90 euro kg

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.