Cafea Ganoderma – Purificare şi Întinerire

Foarte multă lume a auzit despre produsele Gano pe bază de extracte din renumita Ciupercă Ganoderma. Potrivit medicilor naturişti, Ganoderma este un leac 100% natural, şi totodată extrem de benefic pentru sănătate. Conform studiilor care s-au făcut la acest capitol, produsele care conţin ganoderma sunt capabile să redea sănătatea şi tinereţea organismului, dar şi să ajute la recuperarea unui organism slăbit sau afectat de boli.

Cafea Cu Ganoderma – Purificare şi Întinerire

Cafea Ganoderma – Purificare şi Întinerire

S-a demonstrat de asemenea că produsele Gano nu sunt toxice şi nu interacţionează cu alte medicamente. Cele mai populare şi căutate produse din această gamă sunt: cafeaua ganoderma, ceaiul ganoderma pentru slăbit şi ciocolata caldă ganoderma.

> Gano Cafe Classic

Acesta este o băutură intersantă, produsă din boabe de cafea neagră braziliană, extract de Ganoderma Lucidum, germaniu organic, polizaharide şi vitamine esenţiale pentru buna dispoziţie. Cafeaua Ganoderma Classic costă în jur de 63-65 de lei, şi dintr-un pliculeţ se pot face 2-3 cafele.

Beneficii pentru sănătate:

• Stimulează imunitatea
• Reduce starea de oboseală
• Creşte vitalitatea organismului
• Hrăneşte organismul
• Reglează tensiunea arterială
• Echilibrează nivelul zahărului din sânge
• Sporeşte nivelul de oxigen din sânge

> Gano Cafe Mocha

Gano Cafe este mai mult decât un tip de cafea obişnuit. Vorbim despre o băutură miraculoasă, cremoasă, extrem de hrănitoare şi benefică pentru organismul nostru. Cafeaua Ganoderma este prima cafea bio şi sănătoasă, disponibilă azi în întreaga lume.

Conţine extract din ciuperca Ganoderma Lucidum, cacao, boabe de cafea, lapte degresat şi zahăr. La nivel nutritiv, cafeaua ganoderma mocha este extrem de bogată în calciu, fier, potasiu, sodiu, fosfor, Vitamina C şi Vitamina B3.

Cafea Cu Ganoderma – Purificare şi Întinerire

Cafea Ganoderma – Purificare şi Întinerire

> Gano Shokolade

Aceasta este o băutură îmbietoare, nutritivă, care ne dă savoare şi sănătate, mai ales la nivel psihic. Conţine cacao de calitate superioară, extract de Ganoderma, frişcă din produse nelactate şi lapte degresat. Este o băutură care se mai numeşte şi tonic cerebral, şi este recomandată tuturor vârstelor.

>Ganocafe Ginseng Tongkat Ali

Această băutură specială nu se comercializează încă în România, dar poate fi comandată de pe internet. Conţine un amestec ingenios şi echilibrat de cafea, extract de Ganoderma, extract de Ginseng, Eurycoma Longifolia Jack sau Tongkat Ali, frişcă vegetală şi zahăr.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


1 comentariu

  1. este extraordinara! un produs naturist cu numeroase beneficii pentru sanatate!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]