Cura de Detoxifiere şi Slăbire cu Sirop de Arţar

Siropul de arţar este un adevărat fenomen în rândul nutriţioniştilor şi a medicilor naturişti. Preţuit la fel de scump ca şi mierea de albine, siropul de arţar este un produs extrem de valoros care nu trebuie să ne lipsească din casă.

Siropul de arţar a fost folosit de amerindieni acum câteva sute de ani. Nu este un produs tradiţional, dar mulţi români îl folosesc ca îndulcitor natural. Este o descoperire senzaţională pentru cei care doresc să mănânce sănătos, chiar şi produse dulci.

Cura de Detoxifiere şi Slăbire cu Sirop de Arţar

Proprietăţi sirop de artar

Este o sursă miraculoasă de zinc, dar şi de alte minerale esenţiale pentru sănătatea noastră: calciu, magneziu, fier, fosfor, seleniu, mangan şi cupru. Este sărac în calorii, şi deci mult mai dietetic decât mierea. Siropul de arţar se obţine în urma unui proces delicat. Seva extrasă din copacul de arţar conţine foarte puţin zahăr. Ea se fierbe până la eliminarea apei, obţinându-se astfel un sirop dulceag. Datorită fierberii siropul devine aşa plăcut la gust şi frumos colorat.

Beneficii asupra sănătăţii

Consumul siropului de arţar merge dincolo de avantajele unice ale gustului. Acest produs este un medicament real pentru organism, care întăreşte imunitatea şi susţine metabolismul.

• Detoxifică organismul
• Produce energie pentru corp
• Apără organismul de infecţii şi microbi
• Împiedică dezvoltarea bolilor autoimune
• Reduce inflamaţiile
• Ajută la sinteza colesterolului
• Previne cancerul de prostată
• Vindecă ateroscleroza

Doza zilnică recomandată de sirop de arţar este de 2 linguriţe, sau 13 grame. În acest fel se asigură corpului doza zilnică necesară de zinc.

Siropul de arţar înlocuieşte zahărul

Siropul de arţar este dulce şi sănătos în egală măsură. Multă lume foloseşte acest produs pentru în loc de zahăr pentru ceai, cafea şi alte preprate dulci. Comparativ cu alte siropuri şi îndulcitori, siropul de arţar nu schimbă gustul preparatului şi nici nu creează efecte secundare. Se foloseşte mai ales la sosurile pentru clătite şi faguri.

Cura de slăbire cu sirop de arţar

Cura de Detoxifiere şi Slăbire cu Sirop de Arţar Dieta cu arţar a fost promovată de celebrităţi feminine din America. Se prepară unui cockteil din sirop de arţar, ardei iute, suc de lămâie şi apă. Poţi fura reţeta de mai jos:

Ingrediente:

• o cană de sirop de arţar
• o linguriţă de ardei iute
• o cană suc de lămâie
• 3 litri de apă

Se amestecă ingredientele şi se beau 8-10 pahare pe zi din acest preparat, agitându-se înainte de consum.

Cura detoxifiere se poate face de 3 ori pe an pentru eliminarea toxinelor şi a kilogramelor în plus.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.