Cura De Săbire cu Boabe de Muştar

Muştarul este un ingredient menţionat foarte des în curele de slăbire. Asta deoarece muştarul acţionează ca un condiment care arde depunerile de grăsime şi stimulează metabolismul. Consumat sub formă de boabe sau pastă, muştarul ascunde mult mai multe beneficii pentru sănătate. Este de pildă un bun medicament pentru simptomele menopauzei şi pentru deficitele de vitamine şi minerale.

cura de slabire cu boabe d emustar

Proprietăţi boabe de mustar

Boabele de muştar au foarte puţine calorii şi nici un pic de colesterol. Conţin în schimb potasiu, magneziu, zinc, seleniu, calciu, proteine şi acizi graşi esenţiali Omega 3, care produc în organism o stare de bine. De aceea muştarul este adeseori numit un antidepresiv natural, un aliat de nădejde împotriva depresiilor şi a stărilor nervoase.

Beneficii boabe de mustar

Nu numai că te ajută să slăbeşti, ci totodată muştarul contribuie la reglarea digestiei, la scăderea colesterolului şi la vindecare bolilor de stomac. Boabele de muştar sunt indicate în cazurile de constipaţie şi cancer gastrointestinal. Seminţele de muştar combat inflamaţiile, tratează răceala şi astmul.

Se poate urma un tratament cu boabe de muştar şi pentru reglarea somnului, combaterea depresiei şi a celorlalte stări neplăcute experimentate de femei la menopauză. Boabele de muştar combate durerile de cap şi ameliorează migrenele.

Cura de slăbire cu boabe de muştar

În lupta cu kilogramele, aceste bobiţe pot face adevărate minuni. Alimentele iuţi în general ajută la topirea grăsimilor într-un interval relativ mic. Pentru curele de slăbire se recomandă muştarul iute, cel de tip asiatic şi mexican.

O combinaţie şi mai reuşită pentru dieta se slăbire este muştarul cu hrean. Doza recomandată de muştar pastă este de câte o linguriţă pe zi, luată în timpul mesei.

Cura cu boabe de muştar constă în administrarea a câte 3 linguriţe de boabe pe zi. Boabele se înghit cu apă, înainte de mesele principale ale zilei. Efectele se văd numai după 3 săptămâni, timp în care se pot da jos în jur de 6 kilograme.

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

Cautari:
    boabe de mustar | seminte de mustar | boabele de muştar | cura cu boabe de mustar |

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *

DESCARCĂ APLICAȚIA Android app on Google Play