Uleiul de Cătină – Secretul Longevităţii

Toţi medicii naturişti sunt fascinaţi de proprietăţile miraculoase ale cătinei. Vorbim despre un produs multivalent, care poate fi cules direct din natură. Nici un antibiotic sintetic inventat de om nu poate întrece calităţile terapeutice ale plantelor medicinale. Dumnezeu a lăsat pe pământ remedii potrivite tuturor tipurilor de boli care l-ar putea atinge pe om. Nouă nu ne rămâne decât să descoperim aceste proprietăţi ascunse ale plantelor şi să le pregătim într-o formă „medicamentoasă”.

Uleiul de Cătină – Secretul Lonegevităţii

Cătina rămâne leacul tuturor bolilor care apar în urma influenţei radicalilor liberi şi a factorilor oxidanţi. De la acest produs se folosesc atât fructele şi seminţele, cât şi frunzele şi scoarţa. Uleiul de cătină este unul din cele mai puternice tonice generale, un remediu naturist popular recomandat pentru sănătatea pielii şi a celulelor.

 Ulei de catină  – Proprietăţi 

Uleiul de cătină are în compoziţia sa o multitudine de substanţe bioactive care stimulează funcţia celulară şi ajută la menţinerea unui corp sănătos, puternic şi frumos. Cătina conţine în proporţie de 90% acizi graşi nesaturaţi omega (Omega-7), Vitaminele A, C, D, E şi K, Provitamina A (beta-caroten), flavonoide, serotonină, fitosteroli, oligoelemente, fier, calciu, zinc, seleniu, iod şi mangan.

Cătina este un produs cu roluri multiple. Este  întrebuinţată în cosmetică şi farmaceutică, dar şi în industria alimentară, ca aditiv natural bogat în vitamine.

Efecte terapeutice

În fructele de cătină este ascuns secretul sănătăţii şi al unui organism rezistent. Uleiul de cătină revitalizează întregul corp, hidratează pielea şi ajută la prelungirea vieţii. Cătina conţine colagen, o substanţă responsabilă care începe să se piardă din corpul nostru odată cu înaintarea în vârstă.

Uleiul de Cătină – Secretul Lonegevităţii

• Creşte nivelul de energie
• Îmbunătăţeşte imunitatea celulelor
• Luptă împotriva îmbătrânirii premature
• Restabileşte funcţia celulelor protectoare
• Stopează dezvoltarea cancerului
• Inhibă multiplicarea bacteriilor de tip stafilococ
• Tratează simptomele febrile
• Ajută în convalescenţă şi epuizare fizică şi psihică
• Tratează boli ale stomacului (ulcer duodenal)
• Combate apariţia tumorilor şi a petelor maronii
• Previne apariţia ridurilor
• Elimină acneea
• Hidratează pielea, scalpul şi unghiile
• Redă strălucire părului şi îl face mai bogat

Boli de inimă – Acizii graşi conţinuţi de cătină ajută la prevenirea aterosclerozei şi a altor tulburări cardiovasculare, reglând tensiunea arterială.

Afecţiuni ale pielii – Uleiul de cătină este un hidratant şi regenerator remarcabil al ţesuturilor de la nivelul pielii. Se aplică unfiorm, după ce pielea a fost spălată şi uscată bine, direct pe zonele afectate de arsuri, tăieturi, răni şi inflamaţii (escare). Uleiul se lasă să pătrundă în piele timp de 20 de minute. Combate uscăciunea şi aspectul de piele îmbătrânită, mai ales la femeile care trec prin perioada de menopauză.

Afecţiuni genocologice – Uleiul de cătină are efecte miraculoase asupra colului uterin. Vindecă eroziunile care apar la acest nivel, precum şi fisurile anale. Pentru aplicaţii locale, se recomandă folosirea unui tampon steril îmbibat în ulei de cătină.

Tumori – Cătina are puterea de a preveni formarea tumorilor şi de a regenera celulele.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

loading...

12 comentarii

  1. uleiul de catina f inchis laculoare(brun) este bun?

  2. eu mi-am tratat ulcerul duodenal la stomac cu ulei de catina1

  3. pentru tumori cum se foloseste?

  4. Se administrează intern, ca în orice alt caz, conform indicațiilor de pe sticluță.

  5. E cel mai bun il folosesc in toate formele

  6. Cite picaturi trebuie sa bei?

  7. Se iau câte 20 de picături de 3 ori pe zi, 1 lună. Se fac 2-3 cure pe an.

  8. E ff bun dar greoi la băut pic..

  9. Se poate pune pe pâine! Astfel, nu e greu deloc.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.