Hrana vie în prevenirea și vindecarea cancerului

Sănătatea este suma armoniei dintre cele 3 elemente principale: corp, minte şi suflet. Bolile pot să apară din cauza dezechilibrelor în această privință.

Alimentația proastă este unul din motivele îmbolnăvirii organismului. De aceea, vindecarea se poate face tot pe această cale, adică printr-o dietă  corectă.

Hrana vie în prevenirea și vindecarea cancerului

Hrana vie în prevenirea și vindecarea cancerului

Există cazuri de oameni vindecaţi de tumori și cancere prin hrană vie.

Alimentele gătite și alimentele crude 

Valeriu Popa face o deosebire între vegetarianism și naturalism în ceea ce privește alimentația.

În regimul vegetarian se consumă carne, pe când în cel naturist nu se mănâncă deloc astfel de produse.

> Regimul vegetarian este întemeiat pe alimente fierte, de regulă multe vegetale. Fierberea legumelor nu este cea mai bună variantă de preparare a mâncărurilor. Ştiam despre prăjeli că sunt toxice şi nocive. Aflăm acum că există o variantă şi mai bună decât fierberea. Aceasta este mâncarea din crudităţi.

> Regimul naturist are la bază consumul de hrană vie, nepreparată în nici un fel. Naturiştii consumă totul crud, de aceea sunt mai longevivi şi mai sănătoşi decât vegetarienii.

50% cereale și semințe, 25% legume, 25% fructe

Procesul de fierbere distruge enzimele şi duce la creşterea nivelului de colesterol.

Proteinele din alimentele fierte se degradează pe jumătate şi pot cauza apariția sclerozarea unor organe.

Consumul de legume crude furnizează în schimb mai multe enzime.

Protrivit indicaţiilor lui Valeriu Popa, mâncarea de crudităţi trebuie să conţină 50% cereale şi seminţe, 25% zarzavat şi 25% fructe.

Alimentele crude trebuie mestecate bine înainte de înghiţire. Este de asemenea important ca legumele şi fructele să nu se mărunţească foarte tare, înainte de consum pentru a veni mai bine în contact cu oxigenul. 

Alimente indicate 

Cei care doresc să preîntâmpine bolile canceroase şi alte maladii grave sunt sfătuiţi să se axeze pe un regim bogat în alimente crude:

• fructe şi legume
• cereale crude
• gălbenuş de ou crud sau puţin opărit (albuşul are toxine)
miere

Alimente nocive

Poate vei fi surprins să constaţi că multe – dacă nu toate, din produsele listate mai jos se află zilnic pe masa ta.

Află că acestea afectează sănătatea pe termen lung.

• carnea
• lactate pasteurizate
• făina albă
• sarea
• zahărul
• oţetul
• produsele conservate sau fementate

  • Este bine ca înainte de orice masă să consumăm un bol mare de salată verde proaspătă.

Regimul de crudităţi ajută pacienţii de cancer să restabilească echilibrul pierdut.

  • Solul în care se cultivă legumele şi fructele nu trebuie să fie tratat cu îngrăşăminte chimice ori sintetice. Acestea distrug substanțele benefice din ele.

  • Sângele se reînnoieşte odată la 4 luni, iar organismul întreg odată la 7 ani.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.