Vitamine Naturale Pentru Inima Ta

Ne-am convins, majoritatea dintre noi, că medicina preventivă bazată pe multivitamine este cea mai benefică pentru organismul nostru. Este de asemenea mult mai ieftină, gustoasă şi accesibilă! Oricine îşi poate prepara un ceai de muşeţel sau un ulei de cătină în casă. Fructele şi legumele sunt plăcute la gust şi uşor de consumat ca atare, oriunde te-ai afla.

Există vitamine şi minerale care ajută în bolile de inimă. Afecţiunile cardio-vasculare sunt printre cele mai fecvente, atât în rândul vârstnicilor, cât şi al tinerilor. Generaţia de azi este ceva mai şuberdă şi are nevoie de o fortificare naturală. Este recomandat să incluzi în dieta zilnică mai multe alimente bazate pe substanţe care sporesc sănătatea inimii.

Vitamine Naturale Pentru Inima Ta

Am alcătuit un top al vitaminelor şi produselor care te ajută să menţii o inimă sănătoasă şi chiar să lupţi împotriva bolilor celor mai populare, cum sunt: hipertesiunea, cardiomiopatia ischemică sau tulburările de ritm.

Vitamine si alimente pentru inima

Uleiul de peşte
Este un supliment extraordinar care poate fi consumat zilnic. Uleiul de peşte conţine acizi graşi Omega-3 care protejează natural inima, fără efecte adverse. Peştele proaspăt este un medicament minune şi deoarece conţine mercur.

Strugurii sau sucul de struguri
Dintre fructe, strugurii conţin fenoli – un tip de antioxidanţi care repară efectele nocive ale radicalilor liberi asupra inimii. Prepară un suc de struguri cu apă gazoasă în părţi egale, pentru a elimina cantitatea mare de calorii.

Resveratrol
Este un nutrient care locuieşte în pieliţa strugurilor roşii. Se poate procura din vinul roşu într-o formă mai plăcută. Nu este indicat să se consume zilnic, întrucât se mai fac studii în acest sens.

Sparanghelul
S-a demonstrat că dintre toate legumele verzi, sparanghelul este cel mai bogat în potasiu şi foliaţi – substanţe esenţiale pentru o inimă zdravnă. 8 fire de sparanghel conşin necesarul zilnic de aceste substanţe.

Şofranul
Este un condiment-minune în bolile de inimă. Este şi cea mai scumă mirodenie şi pentru că are un efect tonic miraculos asupra inmiii. Se poate administra sub formă de pastile, dar nu zilnic.

Antioxidanti
Vitaminele C şi E, precum şi betacarotenul sunt indicate în tratarea inimii dar nu sunt recomandate în cantităţi mari. Medicii propun să se elimine antioxidanţii sub formă de supliment din dieta pentru bolile de inimă.

Atenţie! Vitaminele din Complexul B nu au efect în cazul bolilor de inimă. Studii recente au dovedit că Vitamina B6 şi B12, precum şi acidul folic nu pot preveni complicaţiile bolilor de inimă şi nu combat riscul atacului de cord.

Recomandări simple
Practicaţi mai mult sport pentru a ţine boala sub control. Exerciţiul fizic şi dietele zilnice bogate în vitamine şi antioxidanţi ajută la reglarea a numeroase afecţiuni ale sistemului cardiovascular. Alimentaţia bogată în nutrienţi rămâne cea mai bună formă de menţinerea unei inimi sănătoase.

Nu începeţi un tratament cu vitamine pentru prevenirea bolilor de inimă dacă nu există o afecţiune confirmată de medic în acest sens.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.