Gliconormus – ceai și tinctură pentru hiperglicemie și diabet
Hiperglicemia și diabetul pot fi ținute sub control plantelor medicinale. Cele mai eficiente din flora românească sunt frunzele de afin, dud, păpădie, nuc și urzică, precum și tecile de fasole.
Toate aceste plante se găsesc în produsele Gliconormus, de la Faunus Plant.
Cuprins
Ce este Gliconormus?
Gliconormus este unul din cele mai cunoscute produse românești pentru diabetici. Așa cum o arată și numele, acest remediu ajută la normalizarea glicemiei.
Este produs și comercializat de Faunus Plant. Se găsește sub formă de ceai și tinctură.
Atât ceaiul, cât și tinctura conțin un amestec din 6 plante medicinale. Acestea au fost atent alese pentru a da rezultatele cele mai bune.
6 plante antidiabetice românești
Plantele din compoziția ceaiului și tincturii Gliconormus sunt renumite pentru proprietățile lor anti-diabetice și hipoglicemiante:
• frunze de nuc
• frunze de dud
• frunze de afin
• frunze de urzică
• frunze de păpădie
• teci de fasole
Ceaiul și tinctura Gliconormus contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale. Stimulează și ameliorează funcția pancreasului și insulinorezistența.
Susțin de asemenea microcirculația și contribuie la prevenirea complicațiilor cardiace, renale și metabolice asociate cu diabetul.
Mod de utilizare
Aceste preparate au eficiență mai mare atunci când sunt folosite împreună. Fitoterapeuții recomandă de regulă administrarea tincturilor în ceai.
Ceaiul se prepară din 2 lingurițe de amestec de plante și 200 ml de apă clocotită. Se lasă la infuzat un sfert de oră, după care se filtrează.
Se recomandă câte 3-4 căni de ceai Gliconormus pe zi. Administrarea se face cu jumătate de oră înainte de mese. În fiecare cană de ceai se vor adăuga câte 5 ml (1 linguriță) de tinctură Gliconormus.
Produsele pot fi administrate de către adulți și copiii până în 12 ani. Sunt contraindicate pe perioada sarcinii.
Precauții
Întrucât Gliconormus scade semnificativ glicemia, pacienții cu diabet zaharat dependent de insulină trebuie să monitorizeze zilnic valoarea glicemiei.
Comunicați medicului orice schimbare apărută la nivelul glicemiei, pentru a ajusta doza de insulină în mod corespunzător.
Articole similare
Pe site-ul nostru puteți găsi și alte remedii naturale pentru diabet sau hiperglicemie, care vă pot fi de folos:
Plante și suplimente utile în diabet (scad glicemia și insulinorezistența)
Diabetin – capsule din plante care scad pofta de dulce, zahărul și grăsimile din sânge
Chimenul negru face minuni în diabet – în doar 7 zile de cură!
Comprimatele cu castravete amar reglează glicemia la adulții și copiii cu diabet zaharat