Capsule cu BRUSTURE pentru creșterea rezistenței la infecțiile MICROBIENE

La fel ca multe alte plante medicinale din flora spontană a țării, brusturele este apreciat ca un remediu miraculos, cu multiple utilizări terapeutice.

Cea mai valoroasă parte a brusturelui este rădăcina. Aceasta are o valoare dublă: nutrițională și medicinală. Chinezii, japonezii și coreenii o folosesc în scop culinar de secole.

Capsule cu brusture infectii microbiene

____________________________

Rădăcina de brusture – conținut nutrițional

Rădăcina de brusture conține vitamina C, vitamine din grupul B, fier, magneziu, mangan și fibre – benefice pentru imunitate, digestie, prevenirea inflamațiilor și a cancerului.

În sistemele de medicină tradițională din diferite regiuni ale lumii, rădăcina de brusture era folosită în antichitate ca tonic nutritiv pentru organism, ca un bun curățitor al ficatului și ca un vindecător universal.

____________________________

Brusturele – proprietăți

Cea mai apreciată proprietate a brusturelui este cu siguranță cea tonică și depurativăBrusturele are capacitatea naturală de a stimula imunitatea organismului uman. Este de asemenea anti-inflamatoare și antioxidantă. A demonstrat efecte bune îndeosebi în inflamația cauzată de alergii, inclusiv a alergiilor pielii.

Brusturele conține compuși antioxidanți care protejează organismul de daunele radicalilor liberi, distrugerea ADN-ului și dezvoltarea cancerului și a altor boli cronice. Se pare că brusturele conține un compus care suprimă și chiar ucide direct tumorile.

O altă proprietate importantă a brusturelui este cea antimicrobiană. Un test din 2013 a arătat că rădăcina conține compuși care pot preveni bacteriile și fungii.

Un studiu din 2014 a arătat că polizaharidele extrase din rădăcina de brusture previn îmbătrânirea ficatului la șoareci.

Rădăcina de brusture are efecte bune și asupra sistemului cardiovascular. Un studiu recent, din 2017, a arătat că rădăcina brusturelui poate reduce nivelul de zahăr din sânge, insulina și colesterolul, protejând de asemenea ficatul la șoarecii cu diabet.

Studiile observaționale susțin faptul că rădăcina de brusture curăță și vindecă pielea, ajută la reducerea acneei și a psoriazisului.

O recenzie din 2011 ne arată că această plantă a fost folosită de mii de ani pentru tratarea afecțiunilor piele asociate cu imunitatea, precum eczemele.

Rădăcina de brusture are potențialul unui agent neuroprotector. Un studiu din 2014 a arătat că aceasta protejează neuronii împotriva stresului oxidativ, ajutând astfel la prevenirea bolii Alzheimer, Parkinson și a altor afecțiuni de tip nervos sau neurologic.

Capsule cu brusture – indicații terapeutice

__________________________

– infecții microbiene
– afecțiuni cu fond inflamator
– erupții acneice
– furunculoză
– ten gras
– alopecie

Cumpără de aici:
[wcepe_products ids=’4680, 3887′ button=’Cumpără aici’]

Mod de administrare

Se ia câte 1 capsulă cu brusture de 3 ori pe zi, după mesele principale. Se administrează cu 1 pahar de apă. Durata unei curei este de 1-3 luni.

Sursă: Primal Herb, BURDOCK ROOT HAS POWERFUL BENEFITS FOR THE IMMUNE SYSTEM: https://primalherb.com/burdock-root-has-powerful-benefits-for-the-immune-system/

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.