ASPIRINA vegetală – benefică în răceală, migrene, boli infecțioase, dureri reumatice, articulare și menstruale

Produsele create în Laboratorul „Sfinții doctori fără de arginți” de la Mănăstirea Nera sunt rezultatul muncii călugărițelor viețuitoare aici.

Realizate cu multă dragoste, răspundere și pricepere, aceste produse se adresează tuturor celor care cred în forța vindecătoare a plantelor pe care Dumnezeu le-a lăsat în natură spre tămăduirea și întărirea noastră.

Un produs inovativ și de mare folos pe care îl găsim la Nera Plant este „Saliciolo-complex”, prezentat sub forma unor capsule care conțin pulbere de scoarță de salcie și crețușcă.

Denumirea sa provine de la acidul salicilic din care se produce aspirina. Puțini dintre noi știu că salcia (Salix sp.) conține salicin în proporții mari, motiv pentru care este numită adesea „aspirina vegetală” sau „aspirina naturii”.

Chimistul de origine germană Karl Kewieg a extras pentru prima dată aspirina din scoarța de salcie în anul 1835.

Salicinul din scoarța de salcie este 100% natural și poate fi folosit pe o durată mai mare de timp. Are o eficacitate remarcabilă în ceea ce privește reducerea simptomelor asociate bolilor de natură infecțioasă și inflamatorie, precum durerea și temperatura crescută a corpului.

Capsulele Saliciolo-complex acționează întocmai aspirinei, având proprietăți antiinflamatoare, antifebrile și anti-infecțioase la nivelul aparatului respirator.

Sunt recomandate în răceală, gripă, febră, migrene, boli infecțioase contagioase, dureri reumatice, dureri articulare și dureri menstruale.

Asocierea celor două plante este deosebit de benefică în combaterea inflamațiilor și a infecțiilor pe cale naturală. Spre deosebire de aspirina sintetică, acest produs acționează blând asupra mucoasei stomacului și a vaselor de sânge, fără să producă efecte secundare.

Din contră, scoarța de salcie are numeroase efecte „secundare” benefice: mărește imunitatea, exercită un efect protector asupra vaselor de sânge datorat proprietăților sale vasodilatatoare.

Datorită faptului că împiedică depunerea grăsimilor și a colesterolului pe arterele coronare, această plantă combate afecțiuni cardiovasculare cu risc mare pentru sănătate, precum ateroscleroza, infarctul miocardic și accidentele vasculare cerebrale.

Preparatele pe bază de scoarță de salcie sunt recomandate în numeroase afecțiuni:

– nevralgii
– neurastenie
– iritabilitate nervoasă
– insomnie cu substrat nervos
– teamă, anxietate
– dureri musculare
– cefalee
– dismenoree
– guturai, rinită, gripă
– hiperaciditate gastrică
– indigestie
– colită
– pietre la bilă
– reumatism, poliartroză, spondiloză anchilozantă
– gută
– infecții bacteriene și fungice
– acnee, iritați ale pielii

Crețușca întregește efectele terapeutice ale scoarței de salcie datorită faptului că sprijină funcția aparatului respirator și menține articulațiile sănătoase.

Această plantă combate tulburările gastrointestinale, precum hiperaciditatea, gastrita și ulcerul gastro-duodenal, colita de fermentație, dispepsia și diareea.

Conține acid salicilic la rândul ei, precum și antioxidanți (flavonoide), minerale, uleiuri esențiale și glicozide, compuși cu proprietăți analgezice, antiinflamatoare, diuretice și antiseptice.

_________________________________________________________________________________________________________

Mod de administrare

Copii peste 3 ani – 1 capsulă pe zi, cu 30 de minute înainte de masă sau la 30 de minute după masă;
Adulți – 1 capsulă, de 3 ori pe zi, în același mod. Se fac cure de câte o lună de zile.

_________________________________________________________________________________________________________

Evitați administrarea acestui produs dacă aveți alergie la aspirină/salicilați sau la plantele pe care le conține. Capsulele Saliciolo-complex sunt de asemenea contraindicate femeilor gravide și celor care alăptează și persoanelor care au tulburări de coagulare a sângelui, boli de ficat grave, diabet, boli de rinichi.

În ulcer gastro-duodenal se vor administra cu prudență.

O cutie conține 100 de capsule și costă 22 de lei. Produsul poate fi comandat de pe site-ul neraplant.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *

DESCARCĂ APLICAȚIA Android app on Google Play