Fructele Noni şi Sucul Noni Tahitian: Pentru O Viaţă Fără Boli şi Cancer

De la depărtare, suntem tentaţi să spunem că fructele Noni sunt dude, deoarece ele chiar arată ca dudele noastre româneşti. De aproape însă, ele seamănă cu nişte cartofi verzi în miniatură.

Tahitian Noni este un suc natural, utilizat de chinezi şi indieni de peste două mii de ani pentru prevenire şi vindecarea cancerului. Calitatea terapeutică prin care Noni se deosebeşte de alte medicamente naturiste este cea antioxidantă, de neutralizare a agenţilor cancerigeni şi a tumorilor care produc boli grave.

1

Sucul Noni are la bază un fruct miraculos din insulele Tahiti, numit Morinda citrifolia (noni). Este considerat regele tuturor fructelor, datorită compoziţiei bogate în aminoacizi, vitamine şi minerale care aprovizionează organismul uman cu tot ce are el nevoie. Potrivit cercetătorilor şi medicilor naturopaţi, Noni este un stimulent puternic pentru imunitate, având o acţiune de regenerare completă a celulelor de la nivelul întregului organism.

Noni creşte durata de viaţă

Sucul preparat din fructul Noni determină crearea unor anticorpi puternici în sistemul imunitar pentru a lupta împotriva bolilor celor mai severe. Consumat sistematic, Noni previne dezechilibrele metabolice, întăreşte musculatura, previne epuizarea, boala şi îmbătrânirea precoce.

Sucul Noni Tahitian este mai mult decât un antioxdiant, energizant şi imunostimulent puternic. Este o băutură cu adevărat miraculoasă, care creşte durata de viaţă şi împiedică deteriorarea organismului supus constant stresului şi modificărilor emoţionale de zi cu zi. La femei combate depresia şi obezitatea, iar la vârstnici, senilitatea.

8

Sucul Noni – Beneficii Remarcabile 

• Oferă protecţie maximă asupra stomacului, rinichilor şi inimii
• Ameliorează simptomele ulcerului
• Scade tensiunea arterială
• Alină durerile articulare
• Reduce spasmele menstruale
• Accelerează vindecarea rănilor, arsurilor, infecţiilor, psoriazisul
• Elimină dependenţa de alcool, tutun, droguri
• Calmează durerile
• Împiedică multiplicarea celulelor canceroase
• Tratează artrita
• Previne comoţiile cerebrale

Cum se administrează Noni?

Sucul Noni se bea cel puţin 6 luni pentru efecte maxime. Consumatorii de fructe şi suc Noni admit că au simţit efectele benefice ale acestui leac în primele zile de la administrare.

Se iau câte 2 linguri pe zi. Se poate consuma simultan cu alte medicamente. Ca şi efecte secundare, Noni poate crea rar erupţii uşoare.

Suc Noni Tahitian se poate comanda online

sucul noni beneficii

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.