Pachet ”Primăvară cu sănătate” – pentru creșterea imunității întregii familii

După lunile mereu prea lungi de iarnă, primăvara își cere dreptul de-a intra în scenă și de-a da naturii startul la revenirea la viață. Însă primăvara e și capricioasă, îndeosebi lunile martie și aprilie prevestesc variații multe ale naturii și e necesar să ne fortificăm organismul, să avem o imunitate ridicată, energie și entuziasm, să eliminăm stresul și anxietatea, pentru a ne putea bucura deplin de zilele calde și frumoase care urmează.

La începutul acestui anotimp am creat pachetul „Primăvară cu sănătate”, un pachet promoțional potrivit pentru creșterea imunității întregii familii, alegând produse apicole pure și crude care sunt un aliat puternic al unui organism sănătos și fortificat. Polenul crud este un excelent energizant care poate fi consumat dimineața, simplu sau adăugat în iaurt sau în smoothie-uri, la micul dejun. O cură cu lăptișor de matcă pur e potrivită și copiilor și părinților și bunicilor, ajutându-i pe fiecare să-și fortifice organismul. Pentru copii, dacă nu se împrietenesc cu gustul ușor astringent al lăptișorului de matcă, acesta se poate amesteca cu puțină miere, cu siguranță vor fi mult mai receptivi la o astfel de cură, lăptișorul de matcă stimulându-le creșterea și prevenind infecțiile.

Am ales pentru acest pachet o combinație de două sortimente de polen crud, un polen crud monoflor și polenul crud poliflor pentru a vă oferi posibilitatea de a identifica și experimenta caracteristicile și beneficiile specifice a două tipuri de polen crud diferite.

 

apiland promotie

APILAND Promotie

Polenul crud de trandafir sălbatic are un gust plăcut, dulce acrișor, este un sortiment de polen crud monoflor pe care-l găsiți în exclusivitate la ApiLand. Un excelent fortifiant și energizant, polenul crud de trandafir sălbatic este recomandat și copiilor, deoarece facilitează absorbția calciului, fiind și un bun antianemic.

Polenul crud poliflor are o caracteristică aparte, este un amestec care provine de la un număr de aproximativ 40 de plante diferite, oferind astfel un complex de beneficii extrem de utile organismului. Polenul crud poliflor vitaminizează și mineralizează, combate oboseala și reduce nivelul de stres, aducând un flux de energie în organism.

Lăptișorul de matcă este un produs fascinant, componenta lui principală, acidul 10-HDA este un excelent antiviral, antibacterian și antifungic, alături de acetilcolina, element esențial în transmiterea influxului nervos, are gust acrișor și astringent, o culoare gălbuie și consistență cremoasă. Are un conținut extrem de bogat în vitamine (în special vitamina B5, denumită și vitamina anti stres), foarte multe proprietăți nutritive, mărind rezistența organismului în fața diferitelor afecțiuni.

Pachetul „Primăvară cu sănătate” conține un Lăptișor de matcă pur de 100g, o cutie cu Polen crud de trandafir sălbatic și o cutie de Polen crud poliflor pe care noi v-o oferim gratuit. O puteți cumpăra de pe APILAND

În plus, la orice comandă a acestui pachet, transportul este gratuit.

Vă dorim o primăvară cu sănătate!

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.