Un TRUC simplu pentru a-ți păstra PICIOARELE CALDE iarna, chiar și în zăpadă! (video)

Dacă sunteți una din acele persoane foarte sensibile la frig, sau aveți aproape tot timpul picioarele reci, acest truc simplu și ingenios v-ar putea rezolva problemele.

Trebuie să faceți doar o mică schimbare la încălțămintea de iarnă, care va crește semnificativ căldura de la nivelul picioarelor și o va menține constantă.

Truc Pentru Picioare Calde

Truc Pentru Picioare Calde

Joaca prin zăpadă poate fi extrem de reconfortantă, însă distracția se sfârșește când gerul începe să se facă simțit, îndeosebi la nivelul extremităților. Picioarele sunt primele care îngheață.

Truc pentru picioare calde

Cine și-ar fi putut închipui că parasolarul auto reflectorizant pe care șoferii îl folosesc vara pentru a anula impactul direct al soarelui în mașină ar putea servi ca protecție și pentru încălțămintea de iarnă?

Efectul este la fel ca în cazul soarelui. Parasolarul protejează automobilul de lumina și căldura excesivă a soarelui, întorcând-o înapoi. Când îl folosim pentru corp, acest material reflectorizant izolează încălțămintea de frigul de afară și reflectă în același timp căldura corpului înapoi la picioare, menținându-le astfel permanent calde.

Scoateți tălpile din interiorul ghetelor și așezați-le pe folia solară. Conturați materialul în jurul tălpilor cu o cariocă. Decupați apoi folia după contur. Inserați aceste tălpi reflectorizante în interiorul ghetelor, apoi tălpile originale ale încălțămintei. Încălțați-vă cu șosete de lână dacă este zăpadă mare afară sau dacă mergeți la munte sau pe pârtie.

Încălțămintea trebuie să fie bună, să nu fie dezlipită, pentru a nu pătrunde apa, și să aibă o talpă groasă.

Dacă vi se pare o idee bună, sau dacă ați încercat și ați simțit efectele, transmiteți mai departe acest truc.

Video:

Urmăriți acest clip pentru a vedea cum trebuie să procedați pentru a vă “blinda” ghetele sau cizmele.

http://healthyrecipeshome.com/after-you-read-this-youll-never-again-have-cold-feet-the-best-trick-to-keep-your-feet-warm-video/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]