Un exercițiu de respirație simplu în cazul unui ATAC de PANICĂ, ANXIETATE, PALPITAȚII

Persoanele care sunt afectate deseori de stări de neliniște sau anxietate, sau au dureri de cap și amețeli, pot încerca următorul exercițiu terapeutic de respirație pentru a dobândi o stare binefăcătoare de calm.

Exercițiu de Respirație

Exercițiu de Respirație

Anxietate, insomnie, dureri de cap

Acest exercițiu simplu este extrem de folositor pentru relaxarea întregului corp.

Luați un pai în gură (din acela cu care bem suc), și țineți capul drept. Inspirați pe nas, și apoi expirați prin pai. Faceți acest lucru timp de 3-5 minute. Pentru a ne îmbunătăți starea de sănătate și de spirit, este suficient să practicăm acest exercițiu simplu de respirație o dată pe zi, sau ori de câte ori simțim nevoia să ne destindem și să alungăm stresul.

Atunci când expirăm prin pai, respirația devine mai lentă, fapt care ne aduce numeroase beneficii sănătății:

– îmbunătățirea respirației (devine mai profundă)
– o mai bună oxigenare a sângelui
– înlăturarea substanțelor nocive din plămâni
– inducerea unei stări de liniște și calm
– reducerea anxietății
– alungarea depresiei nervoase

Reglarea ritmului cardiac, atac de panică

Un alt exercițiu care ajută la normalizarea ritmului inimii, ieșirea dintr-un atac de panică și reducerea senzației de greutate în piept este respirarea pe nas.

Stați drept, închideți gura, și respirați numai pe nas. Inspirați scurt și rapid pe nas, și expirați tot pe nas, lent și complet. Acest exercițiu de respirație seamănă foarte mult cu un suspin care ajută la eliberarea tensiunii acumulate la nivelul sistemului nervos și muscular, și la înlăturarea stresului. Pentru a vă liniști complet, faceți acest exercițiu de cel puțin 20 de ori.

Sursă articol: “Vindecarea Bolilor Incurabile Prin Metode Naturale”, Mikhail Tombak

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]